Μια μικpή πpάξη μπορεί να αλλάξει όλο τον κόσμο: 11χρονο σώζει και δίνει φαγητό σε έξι αδέσποτα κοuτάβια ποu λιμοκτονούσα

September 20, 2022

Μια μικpή πράξη μπορεί να αλλάξει όλο τον κόσμο: 11χρονο σώζει και δίνει φαγητό σε έξι αδέσποτα κοuτάβια που λιμοκτονούσα

Διαφ.

Μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία αλλά ιστορία ενός μικρού αγοριού από τις Φιλιππίνες, μόλις 11 ετών Κεν, διδάσκει πολλά σε όλους μας..

Ο Κεν δημιούργησε το δικό του καταφύγιο ζώων όταν ήταν ακόμη 8 ετών. Με την ευγενική υποστήριξη ανθρώπων από όλο τον κόσμο, ο μικρός φιλόζωος έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να σώσει πολλά ζώα από την πείνα και τις αρρώστιες.

Κάποια από αυτά όμως ξεχωρίζουν για τον ίδιο από τα υπόλοιπα.

Για παράδειγμα αυτό το σκυλάκι, η Ύαινα, όταν έφτασε στο καταφύγιο του Κεν πέθαινε από την πείνα ενώ έπασχε και από ψώρα…

Δείτε πως είναι σήμερα! Ένα πανέμορφο υγιέστατο σκυλί!

Ο Κεν δεν σώζει μόνο σκύλους. Αυτή η γάτα, η Σίλινγκ ήταν γεμάτη ψύλλους και λιμοκτονούσε πριν αναλάβει να την φροντίσει ο Κεν.

Το αγόρι την καθάρισε, την τάισε και της έδειξε στοργή και αγάπη. Σήμερα η Σίλινγκ είναι πολύ πολύ καλύτερα και το δείχνει.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικά χρόνια ο Κεν βρήκε έξι μικρά εγκαταλελειμμένα κουτάβια. Ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν πίστευε ότι θα ζήσουν.

Ο Κεν τα πήρε σπίτι του, τα φρόντισε, τους έδωσε φάρμακα, τα καθάρισε, τα τάισε και τους έδωσε τα ονόματα έξι διάσημων επιστημόνων. Ένα χρόνο αργότερα, τα κουταβάκια έχουν μεγαλώσει και δεν σταματούν να τρέχουν και να αγκαλιάζουν τον μικρο σωτήρα τους.

Αυτός εδώ είναι ο Μπορ ο οποίος πήρε το όνομά του από τον διάσημο Δανό φυσικό Νιλς Μπορ.

Αυτός είναι ο πανέξυπνος Αϊνστάιν!

Αυτός είναι ο Νεύτων, ο πιο ήρεμος και χαλαρός της παρέας.

Ο Πασκάλ είναι ο μικρότερος της οικογένειας.

Η Πλάνκ που πήρε το όνομα της από τον Γερμανό φυσικό Μαξ Πλάνκ. Είναι το μοναδικό κορίτσι της παρέας.

Τελευταίος αλλά όχι λιγότερο σημαντικός είναι ο Τέσλα που πήρε το όνομά του από τον εφευρέτη Νίκολα Τέσλα. Είναι λίγο φασαριόζος, φωνακλάς και πάντα βρίσκει τρόπο να δραπετεύσει από το κλουβί του!

Ο Κεν παρόλο που είναι τόσο μικρός έχει μια τεράστια καρδιά. Για να μάθετε περισσότερα για το καταφύγιο του μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: