Ο σκύλος ποu με τα δάκpυα του «έλιωσε» το ίντεpνετ παγκοσμίως

September 20, 2022

Ο σκύλος ποu με τα δάκpυα του «έλιωσε» το ίντερνετ παγκοσμίως

Διαφ.
Ο σκύλος ποu με τα δάκpυα του «έλιωσε» το ίντερνετ παγκοσμίως Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η ιστορία αυτού του χαριτωμένου σκυλάκου που ένιωσε την εγκατάλειψη από τον κηδεμόνα του. Ο μικρός μας φίλος πήγε στο σταθμό με το αφεντικό του, το οποίο τον άφησε εκεί και έφυγε μόνος του. Ο γλυκός σκυλάκος άρχισε να κλαίει και τα δάκρυά του συγκίνησαν τους πάντες που ήταν εκεί αλλά και που έμ...

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η ιστορία αυτού του χαριτωμένου σκυλάκου που ένιωσε την εγκατάλειψη από τον κηδεμόνα του. Ο μικρός μας φίλος πήγε στο σταθμό με το αφεντικό του, το οποίο τον άφησε εκεί και έφυγε μόνος του. Ο γλυκός σκυλάκος άρχισε να κλαίει και τα δάκρυά του συγκίνησαν τους πάντες που ήταν εκεί αλλά και που έμαθαν το περιστατικό από τα media.

Ο σκύλος που “έλιωσε” το Διαδίκτυο με τα δάκρυα του

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο ιδιοκτήτης του, τον παράτησε έξω στον σιδηροδρομικό σταθμό Eastbourne της Βρετανίας και έφυγε με ταξί. Το μόνο που του άφησε ήταν ένα τάπερ με λίγο νερό. Οι υπάλληλοι του σιδηροδρομικού σταθμού που βρήκαν το εγκαταλελειμμένο ζώο, το ονόμασαν Gazza, όπως το πρώην μεγάλο αστέρι του αγγλικού ποδοσφαίρου γιατί όπως είπαν: «Ο Gazza δεν φοβόταν τα δάκρυα». Ο δήμος του Eastbourne ανέλαβε την προστασία του σκύλου και έχει αναλάβει να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη.


Πηγή

Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: