Λέσβος: Έκκληση να σωθεί το πουλάρι που το παράτησαν με σπασμένο πόδι και σίγουρα θα υποφέρει

November 20, 2022

Λέσβος: Έκκληση να σωθεί το πουλάρι που το παράτησαν με σπασμένο πόδι και σίγουρα θα υποφέρει

Διαφ.

Από τα πιο ταλαιπωρημένα και αδικημένα ζώα, τα ιπποειδή βασανίζονται απίστευτα στη χώρα μας και ελάχιστοι αντιδρούν για αυτό. Η κακοποίησή τους είναι τεράστια και καθημερινή και σε πολλές περιπτώσεις τη θεωρούμε φυσιολογική. Γιατί οι περισσότεροι που θα ακούσουν τη λέξη κακοποίηση δεν θα σκεφτούν κάτι άλλο παρά μόνο ένα σκύλο ή μια γάτα.

Τα άσχημα περιστατικά με τα γαϊδουράκια και τα αλογάκια είναι τόσα πολλά που δεν ξέρουμε για ποιο να πρωτογράψουμε. Ένα από αυτά είναι το πουλάρι που βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες. Βρίσκεται κάπου στο νησί της Λέσβου παρατημένο στη μοίρα του. Το ζώο είναι δίπλα σε κεντρικό δρόμο αλλά κανείς περαστικός δεν φαίνεται να νοιάζεται για αυτό.

Όπως αναφέρει άνθρωπος που το έχει δει, το ζώο έχει σπασμένο πόδι, σίγουρα προχωρημένη μόλυνση και δεν μπορεί να μετακινηθεί ούτε ένα εκατοστό. Είναι στο ίδιο σημείο 4 μέρες όπου τρώει και πίνει χάρη στην καλή θέληση κάποιων που το είδαν και το λυπήθηκαν. Κανένα ενδιαφέρον από αυτόν που το έχει. Και δυστυχώς το μέλλον του λίγο πολύ το καταλαβαίνουμε.

Κάνουμε μια τελευταία έκκληση να το βοηθήσει κάποιος γιατί σίγουρα θα βασανίζεται από τον πόνο και τη μόλυνση.

άλογοάλογο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: