Αληθινοί ήρωες: Κορίτσι βάζει το χέρι του σε αποχέτευση για να σώσει ένα γατάκι

November 22, 2022

Αληθινοί ήρωες: Κορίτσι βάζει το χέρι του σε αποχέτευση για να σώσει ένα γατάκι

Διαφ.

Διάσωση γάτας: Η μικρή της ιστορίας μας αντιλήφθηκε πως το γατάκι κινδυνεύει και είναι μόνο και αβοήθητο και αποφάσισε να το σώσει. Στην αρχή επικρατεί ο φόβος, όμως μόλις η διάσωση επιτευχθεί η ανακούφιση και η χαρά για το γατάκι τα νικάει όλα.

Διάσωση γάτας: Το κορίτσι που έβαλε το χέρι του στην αποχέτευση

Η Monique είναι από εκείνα τα κοριτσάκια που δεν τους αρέσει να βλέπει κανέναν να υποφέρει. Κι έτσι, όταν άκουσε ένα νιαούρισμα που έβγαινε από μια υδρορροή κάτω από ένα πεζοδρόμιο, δεν σκέφτηκε δύο φορές να βάλει το χέρι της για να προσπαθήσει να βγάλει το γατάκι. Η Monique και οι συμμαθητές της έφευγαν από το σχολείο στο τέλος του μαθήματος όταν άκουσαν ένα νιαούρισμα μέσα από ένα κανάλι αποχέτευσης κάτω από το πεζοδρόμιο κοντά στην είσοδο του σχολείου.

Όταν κατάλαβαν πού βρισκόταν η γάτα, αποφάσισαν να επέμβουν. Η πρώτη που το έκανε ήταν η Monique που ξάπλωσε στο έδαφος και, ανεξάρτητα από τυχόν κινδύνους, έβαλε το χέρι της στο άνοιγμα.

Η διάσωση, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο πατέρας Φελίπε Πογκιάλι Μπρέτας, δεν ήταν καθόλου εύκολη: μετά από πολλή προσπάθεια, το κορίτσι κατάφερε να το βγάλει. Κι έτσι από τη σύλληψη της γατούλας περάσαμε στις κραυγές χαράς ενώ η Μονίκ, φανερά συγκινημένη και ικανοποιημένη, κρατούσε στην αγκαλιά της εκείνο το τριχωτό πλασματάκι.

Διάσωση γάτας: Το γατάκι σώθηκε χάρη στα παιδιά

Μια συμπεριφορά, αυτή του παιδιού, που δεν εκπλήσσει τον κτηνίατρο πατέρα που του μετέδωσε την αγάπη για τα ζώα και τη φύση: «Από μικρή, η Monique έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για όλα τα ζώα, άλογα, σκυλιά, γάτες, φίδια, πουλιά και μεταξύ άλλων» λέει ο φαινομενικά ικανοποιημένος από τη χειρονομία της κόρης του.

Και η γάτα; Υιοθετήθηκε από την οικογένεια της Monique: «Η γάτα είναι μαζί μας, υιοθετήθηκε και θα παραμείνει μαζί μας. Αναρρώνει καλά», πρόσθεσε ο πατέρας του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: