Ξεσπά ο Πέτρος Ίμβριος για τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» της: «Δεν έχει ταυτότητα, δεν είναι αυτό η Ελλάδα»

March 27, 2024

Ξεσπά ο Πέτρος Ίμβριος για τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» της: «Δεν έχει ταυτότητα, δεν είναι αυτό η Ελλάδα»

Διαφ.

Για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι κλήθηκε ο Πέτρος Ίμβριος να εκφράσει την προσωπική του άποψη, το πρωινό της Τετάρτης, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Ο λαϊκός τραγουδιστής εξήγησε τους λόγους που δεν τον κέρδισε το «Ζάρι» ενώ συμφώνησε και ο Γιώργος Δασκουλίδης μαζί του.

Όσα ανέφερε

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ίμβριος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μπερδεμένο αυτό το τραγούδι. Είναι λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, λίγο θέλουμε να τα κάνουμε όλα. Δεν έχει μια ταυτότητα, πιστεύω. Τους εύχομαι να πάνε καλά και, σαν Έλληνας που είμαι, να κερδίσουν και να σκίσουν».

«Δεν είναι όμως αυτό η Ελλάδα. Δηλαδή τώρα τζατζίκι, σουβλάκι, λίγο Παρθενώνας και λίγος καπνός από σουβλάκια που ψήνουμε σε μια μεγάλη φουφού… Εντάξει, μπορούμε και καλύτερα. Δεν μου αρέσει ο θεσμός της Eurovision, όχι, νομίζω πως είναι ένας υποκινούμενος και πολύ άδικος θεσμός. Γιατί υπάρχουν πολλές χώρες, που έχουν κάνει φατρίες, οικογένειες και ψηφίζει πάντα η μία την άλλη».

«Η πρώτη μου εντύπωση για το Ζάρι ήταν αρνητική. Διαφωνώ γενικώς στο ότι πρέπει να βγάζουμε τραγούδια τα οποία δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα. Αυτό το τραγούδι δεν έχει σχέση με την Ελλάδα, νομίζω όμως ότι η Μαρίνα Σάττι είναι μια καλή τραγουδίστρια και μέσα από αυτό το τραγούδι δεν φαίνεται. Αυτό είναι που με ενοχλεί» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Δασκουλίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: