Ασέβεια και ντροπή: Στη Βουλή μιλάνε για τους νεκpούς των Τεμπών και Βορίδης- Μιχαηλίδου έχουν ξεκαpδιστεί στα γέλια

March 27, 2024

Ασέβεια και ντροπή: Στη Βουλή μιλάνε για τους νεκpούς των Τεμπών και Βορίδης- Μιχαηλίδου έχουν ξεκαpδιστεί στα γέλια

Διαφ.

Δεύτερη ημέρα κατά την οποία συζητείται στη Βουλή η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη των ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Αριστεράς και Πλεύση Ελευθερίας, για την τραγωδία των Τεμπών και τις μονταρισμένες συνομιλίες των εμπλεκομένων που διέρρευσαν στα ΜΜΕ, μετά την αποκάλυψη του Βήματος.

Ένα θέμα πάρα πολύ σοβαρό, μία εθνική τραγωδία με 57 νεκρούς και με την αντιπολίτευση να κάνει λόγο για “συγκάλυψη σε ένα έγκλημα”, ωστόσο το βαρύ κλίμα και η σοβαρότητα της συζήτησης δεν φαίνεται να άγγιξε όλους τους βουλευτές το ίδιο.

Όπως φαίνεται μέσα από τα φωτογραφικά καρέ του πρακτορείου Eurokinissi, οι Μάκης Βορίδης και Δόμνα Μιχαηλίδου είχαν ξεκαρδιστεί στα γέλια στα έδρανα της Κυβέρνησης.

Φυσικά δεν είναι δυνατό να γνωρίζει κανείς την στιχομυθία του υπουργού Επικρατείας και της υπουργού Εργασίας, ωστόσο όπως ξεκάθαρα φαίνεται έχουν ξεκαρδιστεί πραγματικά στα γέλια. Κάτι πολύ αστείο θα ειπώθηκε και γι αυτό η εύθυμη και χαλαρή διάθεση, μακριά από αυτήν που επιτάσσει η σοβαρότητα της κατάστασης και οι ψυχές των 57 ανθρώπων που χάθηκαν.

Πολλώ δε μάλλον ο σεβασμός που αξίζουν οι οικογένειές τους που περιμένουν απαντήσεις και αναμένουν τη Δικαιοσύνη να δουν αν όντως μονταρίστηκαν οι συνομιλίες κι αν υπάρχει συγκάλυψη σε ένα έγκλημα.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: