Είδε έναν κοκαλιάρικο σκύλο και έκανε τα πάντα για να τον σώσει. Η Ιστορία της Ελληνίδας που συγκλόνισε τον Πλανήτη!

May 18, 2021

Είδε έναν κοκαλιάρικο σκύλο και έκανε τα πάντα για να τον σώσει. Η Ιστορία της Ελληνίδας που συγκλόνισε τον Πλανήτη!

Διαφ.



Τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα επηρέασαν τη χώρα αρνητικά με μία από τις συνέπειες να υπάρχει μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκύλων.




Η Βάλια Ορφανίδου από την Αθήνα ακολουθεί διάφορες ομάδες διάσωσης ζώων στο Facebook, προκειμένου να βοηθήσει κάποια από αυτά τα σκυλιά. Σχεδόν αναισθητοποιημένη από τις συχνές φωτογραφίες των κακοποιημένων και παραμελημένων σκυλιών, είδε μια φωτογραφία ενός αδέσποτου σκύλου, τον Νοέμβριο που ήταν τόσο πεινασμένο ώστε τα πλευρά του ήταν ορατά. Το δράμα του ζώου την συγκίνησε και αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

1

«Όταν οι άνθρωποι είδαν για πρώτη φορά την εικόνα του, ορισμένοι [σχολιαστές] είπαν ότι φαινόταν ψεύτικη – όπως μια σκηνή από ένα video game με ζόμπι,» είπε η Ορφανίδου στη Huffington Post.

Η κατάστασή του ήταν συγκλονιστική.

2

Η Ορφανίδου ήταν σίγουρη ότι το σκυλί δεν θα άντεχε και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να του προσφέρει ένα ασφαλές μέρος για να πεθάνει.

Ο Μπίλι ήταν σε άσχημη κατάσταση και είχε ψώρα που είναι μεταδοτική.

3

Ήταν σίγουρη ότι ο κτηνίατρος θα κάνει ευθανασία στον Μπίλι. Προς έκπληξή της, ο κτηνίατρος είπε ότι ήταν μια χαρά. Αυτό της έδωσε το κουράγιο να τον δει να αναρρώνει πλήρως. Τον πήρε στο σπίτι της και του έδωσε ένα φιλόξενο και άνετο χώρο σε ένα μικρό μπάνιο.

Ο Μπίλι το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να κοιμηθεί άνετα στο σπίτι της Ορφανίδου.

4

Η θέληση για ζωή του Μπίλι ήταν ενθαρρυντική.

5



Δεν ήξερε τι να κάνει ή πού να τον αγγίξει, επειδή το σώμα του είχε τόσο πολλά τραύματα. Θυμάται να καταβροχθίζει το μπολ της τροφής, το οποίο έδειξε ότι ο Μπίλι δεν τα παρατούσε τόσο εύκολα.

Πώς ο Μπίλι πήρε το όνομά του;

6

Ο μόνος που τον τάιζε που και που ήταν ένας Πακιστανός μετανάστης που εντόπισε και βοήθησε τους εθελοντές για τη διάσωση του σκύλου. Ο σκύλος ονομάστηκε «Μπίλι» μετά από τον ίδιο τον άνθρωπο. Όταν η Ορφανίδου συναντήθηκε με τον Μπίλι στον κτηνίατρο, αρχικά ήταν πολύ φοβισμένος. Αρνιόταν να βγει από το κλουβί του.

Διαφορά «Πριν» και «Μετά».

7

Με την κατάλληλη φροντίδα και κτηνιατρική θεραπεία, έχει μεταμορφωθεί τελείως.

8

Του αρέσει το μάσημα των παιχνιδιών.

9

Δύο μήνες αργότερα, ο Μπίλυ έχει μεταμορφωθεί σε ένα υγιές σκυλί.

10



Αυτό που χρειαζόταν ο Μπίλι ήταν λίγη αγάπη και αυτό τον κάνει να κοιμάται ήσυχος το βράδυ.

11

Μόλις ανάρρωσε πλήρως, ο Μπίλι υιοθετήθηκε από μια γυναίκα, την Emma που ακολούθησε την ιστορία του στα social media από την πρώτη ημέρα.

12

Ήταν δύσκολο για την Ορφανίδου να τον αφήσει, καθώς είχε δεθεί μαζί του.

13

Πίστεψε ότι από κοινού μοιράστηκαν ένα θαύμα.

14

Για να μάθετε περισσότερα δείτε το παρακάτω βίντεο.

Credit: WittyFeed




Πηγή

Διαβάστε επίσης: