20 Απίστευτες Φωτογραφίες Σκύλων ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τη διάσωσή τους αποδεικνύουν την Τεράστια Δύναμη της Αγάπης

June 9, 2021

20 Απίστευτες Φωτογραφίες Σκύλων ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τη διάσωσή τους αποδεικνύουν την Τεράστια Δύναμη της Αγάπης

Διαφ.



Οι παρακάτω ιστορίες από διασώσεις αδέσποτων σκύλων, όχι μόνο σώθηκε η ζωή τους, αλλά και χάρισαν απίστευτη ευγνωμοσύνη και αγάπη προς τους νέους ιδιοκτήτες τους. Δείτε τις συγκινητικές ιστορίες τους:  




1. Σκύλος που λιμοκτονούσε και δε μπορούσε να σταθεί όρθιος από αδυναμία, μεταμορφώνεται μετά από 7 εβδομάδες θεραπείας.

1

2. Ένα κουτάβι που σώθηκε από φωτιά και είχε πολλά εγκαύματα, υιοθετήθηκε από ένα πυροσβέστη και έγινε σκύλος υπηρεσίας!

2

3. Αυτός ο σκύλος ήταν εξαντλημένος από αιστία. 3 μήνες αργότερα δείχνει εκπληκτικός!

3

4. Αυτός ο σκύλος έπασχε από ψώρα του δέρματος. Δείτε τον τώρα!

4

5. Αυτό το κουτάβι εγκαταλείφθηκε έξω από κατάστημα και έπασχε από ψώρα και μόλυνση στα μάτια. Αυτό το πιτ μπουλ είναι αγνώριστο τώρα!

5

6. Το δέρμα αυτού του σκύλου είχε σχεδόν πετρώσει από την ψώρα και φοβόταν την ανθρώπινη παρουσία. Τώρα θέλει όλη την ώρα χάδια!

6

7. Αυτό το κουτάβι είχε δεμοδηκτική ψώρα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του και πνευμονία. Δείτε το 2 ½ μήνες αργότερα!

7



8. Η Miley βρέθηκε να ζει σε ένα σωρό από σκουπίδια, σοβαρά τραυματισμένη και μετά βίας περπατούσε. Τώρα είναι υγιής και χαρούμενη και ζει σε νέο σπίτι!

8

9. Δείτε πως έγινε αυτό το ταλαιπωρημένο πιτ μπουλ μετά τη διάσωση και τη θεραπεία του!

9

10. Αυτό το καημένο πλάσμα ήταν αγνώριστο μέχρι να κουρευτεί. Δείτε πως έγινε μετά το κούρεμά του!

10

11. Η Kelsey βρέθηκε να λιμοκτονεί και ήταν γεμάτη με παράσιτα. Ένας καλόκαρδος άντρας την έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του και τώρα είναι υγιής και ζει σε σπίτι!

11

12. Αυτό το σκυλί ήταν ετοιμοθάνατο. Δύο μήνες μετά τη διάσωσή του είναι αγνώριστο!

12

13. Αυτό το πιτ μπουλ το χρησιμοποιούσαν ως δόλωμα σε κυνομαχίες και του βάλανε φωτιά. Τώρα είναι καλά και υιοθετήθηκε από μια καλόκαρδη οικογένεια.

13

14. Αυτό το κουτάβι έπεσε σε καυτή πίσσα και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Μετά από 3 ώρες τρίψιμο με λάδι, η πίσσα επιτέλους αφαιρέθηκε!

14



15.  Αυτό το σκυλί για να επιζήσει έτρωγε ξύλα και πέτρες. Τώρα ζει χαρούμενο με μια ιδιοκτήτρια που το λατρεύει!

15

16. Ο Kenzi βρέθηκε σε καταφύγιο ζώων από ένα σπίτι, όπου τον παραμελούσαν και τον κακομεταχειρίζονταν. Η μεταμόρφωσή του δείχνει τι θαύματα μπορεί να κάνει η αγάπη.

16

17. Ένας χρόνος διαφορά…

17

18. Μετά από ένα καλό κούρεμα, φάνηκε το πλασματάκι που ήταν κάτω από τις τζίβες!

18

19. Ο Iggy βρέθηκε μετά βίας ζωντανός με μια σοβαρή μόλυνση στο ένα μάτι στο Μεξικό. Κάποιος ανέβασε τη φωτογραφία του στο Facebook και πολλοί συγκινήθηκαν και δώρισαν χρήματα ώστε να μεταφερθεί στις ΗΠΑ και να θεραπευτεί.

19

20. Η μικρή Betty εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες της. Τώρα που κουρεύτηκε και είναι έτοιμη για το νέο της σπίτι.

20

Credit: BoredPanda




Πηγή

Διαβάστε επίσης: