Αυτή η φιλία μεταξύ μιας πάπιας και ενός σκύλου θα σας φτιάξει την ημέρα

Αυτή η φιλία μεταξύ μιας πάπιας και ενός σκύλου θα σας φτιάξει την ημέρα

Διαφ.
Loading...

 

[ads3]

Οι διαπροσωπικές σχέσεις δεν αφορούν μόνο την πάλη για την επιβίωση. Μερικές φορές τα ζώα δημιουργούν τις πιο ασυνήθιστες φιλίες, και αυτή η ιστορία είναι η τέλεια απόδειξη ότι η γούνα και τα φτερά μπορούν να περάσουν καλά μαζί.

Ο Μαξ, ο σκύλος, ήταν 5 χρονών όταν τον υιοθέτησαν ο Πάτρικ και η Κίρστεν Ρίλι, από το Στράουτ της Μινεσότα. Γρήγορα έγινε φίλος με την Σάσα, ένα άλλο Χάσκι που είχαν εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, ο χρόνος της Σάσα έληξε και πέθανε, ανοίγοντας ένα κενό μοναξιάς στην καρδιά του Μαξ. Ένα κενό που σύντομα γέμισε από μια πάπια.

Όταν ο Πάτρικ και η Κίρστεν υιοθέτησαν τον Κουάκερς, ο Μαξ τον συμπάθησε αμέσως. «Ο Μαξ καθόταν δίπλα στο φίλο του όλη την ώρα και κάπως έτσι δέθηκαν”, δήλωσε ο Πάτρικ στο WCCO-TV. «Αφού τον αφήσαμε έξω, δεν άφησε ποτέ ο ένας τον άλλον».

«Σίγουρα κοιμούνται, τρώνε μαζί, πίνουν μαζί, πηγαίνουν βόλτες μαζί», πρόσθεσε η Κίρστεν. «Κάνουν τα πάντα μαζί.” Ο δεσμός τους είναι τόσο όμορφος, που οι άνθρωποι σταματούν ακόμα και τα αυτοκίνητά τους για να τους απολαύσουν.

Το Στράουτ έχει μόνο 25 κατοίκους, οπότε το ζευγάρι έχει γίνει γνωστό στην περιοχή. «Μερικές φορές καθώς γυρνάω στο σπίτι μου, πραγματικά ελπίζω να βρίσκονται κάπου έξω, επειδή πραγματικά χαίρεσαι να τα βλέπεις”, δήλωσε η γειτόνισσα τους Αλίζα Γκοτζιάν. «Βλέπουμε ανθρώπους να σταματάνε εκεί όλη την ώρα. Η κυκλοφορία σταματάει μερικές φορές εξαιτίας όλων των φωτογραφιών που θέλουν να τραβήξουν.”

Ο Μαξ, ο σκύλος και ο Κουάκερς, η πάπια, είναι η τέλεια απόδειξη ότι η γούνα και τα φτερά μπορούν να δημιουργήσουν την καλύτερη φιλία

 

Ο Μαξ ήταν 5 ετών όταν τον υιοθέτησαν ο Πάτρικ και η Κίρστεν Ρίλι από το Στράουτ της Μινεσότα

Γρήγορα έγινε φίλος με την Σάσα, έναν άλλο Χάσκι που είχαν εκείνη τη στιγμή

 

Ωστόσο, ο χρόνος της Σάσα έληξε και πέθανε, ανοίγοντας ένα κενό μοναξιάς στην καρδιά του Μαξ

 

Ένα κενό που σύντομα ξανά γέμισε από μια πάπια

 

Όταν ο Πάτρικ και η Κίρστεν υιοθέτησαν τον Κουάκερς, ο Μαξ τον συμπάθησε αμέσως

 

«Ο Μαξ καθόταν δίπλα στο φίλο του όλη την ώρα και κάπως έτσι δέθηκαν”

 

«Κοιμούνται, τρώνε μαζί, πίνουν μαζί, πηγαίνουν βόλτες μαζί. Κάνουν τα πάντα μαζί.”

Δείτε το βίντεο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...