Βρήκαν Βασανισμένο Γατάκι Το Πήγαν Για Ευθανασία. Κανείς Όμως Δεν Περίμενε Αυτό Που Θα Συνέβαινε Στη Συνέχεια

December 31, 2020

Βρήκαν Βασανισμένο Γατάκι Το Πήγαν Για Ευθανασία. Κανείς Όμως Δεν Περίμενε Αυτό Που Θα Συνέβαινε Στη Συνέχεια

Διαφ.



Στις 23 Ιουνίου 2016, στο Cheongju της Νότιας Κορέας, οι περαστικοί έπεσαν πάνω σε ένα κουβαράκι σε ένα σκοτεινό δρομάκι την νύχτα. Ήταν ένα μικρό, άσπρο γατάκι.




1

Ήταν αφυδατωμένο, υποσιτισμένο και παγωμένο. Το πήγαν σε ένα καταφύγιο ζώων, αλλά εκεί δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά – έπρεπε να του κάνουν ευθανασία. Αλλά μια γυναίκα σέρφαρε στο Διαδίκτυο και έπεσε πάνω στην σελίδα ενός καταφύγιου ζώων, όπου είδε την φωτογραφία ενός μικρού γάτου και τον ερωτεύτηκε αμέσως.

2

Ζήτησε πληροφορίες από το καταφύγιο, αλλά απογοητεύτηκε. Της είπαν να μην υιοθετήσει το γατάκι, γιατί τα φάρμακα που χρειαζόταν ήταν πολύ ακριβά και δεν άξιζε να ξοδέψει τα χρήματα της σε αυτά. Το γατάκι είχε επίσης λοίμωξη στο αναπνευστικό και άλλα σημαντικά προβλήματα υγείας. Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα δεν αποθαρρύνθηκε. Ήθελε να υιοθετήσει το γατάκι ακριβώς επειδή ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση και είχε περάσει προφανώς πολλά.

3

Ήταν αποφασισμένη. Ζήτησε την συμβουλή ενός έμπιστου κτηνιάτρου, ο οποίος την διαβεβαίωσε ότι η φαρμακευτική αγωγή ήταν αρκετά απλή και όχι και τόσο ακριβή, κι έτσι πήγε στο καταφύγιο. Πήρε το γατάκι, το πήγε σπίτι της και του έδωσε το όνομα Jon Snow – από τον δημοφιλή χαρακτήρα του “Game of Thrones”.

4



Ο Jon Snow έλαβε την κτηνιατρική φροντίδα που τόσο πολύ χρειαζόταν. Για 5 ολόκληρες μέρες είχε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, από κούρεμα και περιποίηση του τριχώματος του μέχρι και τεχνητή διατροφή. Μια ομάδα ειδικών κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση του. Και σταδιακά, η θεραπεία άρχισε να πιάνει. Ο Jon Snow άρχισε να αναρρώνει, αργά αλλά σταθερά.

5

Πρέπει να είχε κάποιον φύλακα άγγελο από πάνω του, γιατί την τέταρτη μέρα ήταν ήδη αρκετά δυνατό ώστε να κάνει βόλτες στο δωμάτιο του και να παίξει με την «θετή μητέρα» του. Οι κτηνίατροι εντυπωσιάστηκαν με την πρόοδο του.

6

Την έκτη μέρα κατάφερε να γυρίσει σπίτι. Η γυναίκα ανυπομονούσε να του δείξει το νέο του σπιτικό. Και ο Jon Snow είναι πολύ παιχνιδιάρης!

7



Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έφτασε τόσο κοντά στην ευθανασία, αλλά ήταν τόσο δυνατός μαχητής που χρειαζόταν απλά λίγη φροντίδα από ειδικούς.

8

Έχει γίνει πολύ καλό κατοικίδιο!

9

Η νεαρή γυναίκα είδε κάτι ξεχωριστό σε εκείνος και είχε δίκιο. Τελικά, λίγη φροντίδα μπορεί να καταφέρει πολλά. Ο Jon Snow απολαμβάνει τώρα την καινούρια του ζωή – με πολλά χάδια, καλό φαγητό και μια ιδιοκτήτρια που τον αγαπά.

Credit: Hefty




Πηγή

Διαβάστε επίσης: