Στα χέρια της κυρίας που το βρήκε είναι το κοκαλιασμένο λυκόσκυλο που πέταξαν στις όχθες του Στρυμόνα

January 10, 2021

Στα χέρια της κυρίας που το βρήκε είναι το κοκαλιασμένο λυκόσκυλο που πέταξαν στις όχθες του Στρυμόνα

Διαφ.



Στα χέρια της εθελόντριας και φιλόζωης κυρίας Ντίνας Μανδράκη, Ntina Mandraki, βρίσκεται το λυκόσκυλο το οποίο βρέθηκε αυτές τις μέρες κοκαλιασμένο και παρατημένο, με την αλυσίδα του, στην όχθη του ποταμού Στρυμόνα, στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Το ζώο όταν πήγε εκεί η κ. Μανδράκη, πεινούσε πολύ, έτρεμε και από την αδυναμία δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του.




Μετά από δυο μέρες φιλοξενίας σε σπίτι η κ. Μανδράκη το πήρε και πάλι υπό την προστασία της για να το πάει στον κτηνίατρο και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Το ζώο εξετάστηκε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε τα της υγείας του.

Αυτή τη στιγμή το ζώο φιλοξενείται από την ίδια ώστε να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Τα έξοδα είναι πολλά και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για οικονομική βοήθεια. Η κυρία Μανδράκη περιθάλπτει συνέχεια ζώα που έχουν ανάγκη και είναι γνωστή η φιλοζωική δράση της. Όποιος θέλει να βοηθήσει στα έξοδα του ζώου, ας μπει στο προφίλ της και να της στείλει μήνυμα.

https://www.facebook.com/magufis.magufidis?__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARBfVCqJXlqDPImVkQ7ENHHfSR7M2n5eutVD53ODHspXlg2IDpsJ2wae23dtIEIpH1eu1yGayjrR8p2u&tn-str=*F



  




via




Πηγή

Διαβάστε επίσης: