Ο γλυκός Λάρι με το παραπονεμένο βλέμμα ζει μόνιμα δεμένος σε καταφύγιο στη Σπάρτη- Ψάχνουμε ένα σπίτι να φύγει από εκεί

January 11, 2021

Ο γλυκός Λάρι με το παραπονεμένο βλέμμα ζει μόνιμα δεμένος σε καταφύγιο στη Σπάρτη- Ψάχνουμε ένα σπίτι να φύγει από εκεί

Διαφ.



ΟΛάρι είναι ένας γλυκός σκυλάκος, 2,5 ετών, που ζει μόνιμα δεμένος σε ένα από τα δύο κυνοκομεία της Σπάρτης. Τα γνωστά αυτά κυνοκομεία, που έχουμε γράψει κατά καιρούς για αυτά.




Εκεί τα ζώα είναι μόνιμα δεμένα. Κάτι που, όπως ξέρουμε, είναι παράνομο. Όμως όσες ενέργειες και αν έχουν γίνει από πολλούς εκεί εθελοντές ώστε να αλλάξει η κατάσταση, όσα δημοσιεύματα και αν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δήμος δεν έχει κάνει τίποτα. Έχει ξεχασμένα εκεί τα σκυλάκια να πεθάνουν δεμένα. Κακοποιώντας τα φυσικά παθητικά. ????

Το μόνο δυστυχώς που μας μένει μέχρι και αν γίνει κάτι για όλα αυτά τα ζώα είναι να τους βρούμε σπίτι να τα σώσουμε. Να τα πάρουμε από το μαρτύριό τους.

Αυτό θέλει και ο Λάρι. Να φύγει από εκεί να πάει σε ένα δικό του σπίτι. Για αυτό και τα ματάκια του είναι όλο παράπονο. Δεν είναι αυτή ζωή για κανένα πλάσμα.????



Είναι μεσαίου μεγέθους και δίνεται εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και στειρωμένος. Ο Λάρι δεν έζησε τίποτα άλλο. Είναι από την αρχή της ζωής του εκεί μέσα δεμένος. Για αυτό είναι και λίγο φοβικός. Θέλει να νιώσει εμπιστοσύνη ώστε να αφεθεί. Θέλει να τον πάρει κάποιος που να τον αγαπήσει και να έχει υπομονή να τον κάνει χαρούμενο. Είναι ένα πολύ ήσυχο ζωάκι. Δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία. Θα σας ευγνωμονεί.????Μεταφέρεται παντού.

Αν θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας και να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, μιλήστε με τους ανθρώπους του σωματείου Strays Sparta Greece – SSG που δίνουν αγώνα να σώσουν όσα περισσότερα ζωάκια από εκεί μέσα.



Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: