Ψάχνουν να βρουν αυτόν που παράτησε στο δρόμο μέσα από ένα κόκκινο αγροτικό σκυλάκι στις Αλυκές Αχαΐας

January 14, 2021

Ψάχνουν να βρουν αυτόν που παράτησε στο δρόμο μέσα από ένα κόκκινο αγροτικό σκυλάκι στις Αλυκές Αχαΐας

Διαφ.

Είμαστε σίγουροι ότι περισσότεροι από εμάς δεν θα μπορούσε ούτε να περάσει από μυαλό μας να εγκαταλείψουμε το κατοικίδιό μας. Τα ζώα μας είναι μέλη της οικογένειάς μας. Τα αγαπάμε και τα φροντίζουμε σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Δυστυχώς υπάρχουν και οι άλλοι. Εκείνοι, που κάποια στιγμή, σταματούν να αγαπάνε το κατοικίδιό τους. Σταματούν να το θέλουν. Αν το αγαπούσαν και αν το ήθελαν ποτέ βέβαια. Και αποφασίζουν να το ξεφορτωθούν. Και όχι, δεν ζητούν βοήθεια από φιλοζωικές για αυτό ούτε προσπαθούν να βρουν ένα άλλο σπίτι να πάει. Κάνουν κάτι ξεκούραστο και απλό. Το βάζουν μέσα στο αυτοκίνητο, πηγαίνουν κάπου, σταματούν και ανοίγουν την πόρτα. Και αυτό ήταν. Δεν υπάρχει πια το βάρος στη ζωή τους.

Ένα τέτοιο σκυλάκι είναι και αυτό που βλέπουμε πιο κάτω στις φωτογραφίες. Κάποιοι δυστυχώς αποφάσισαν ότι δεν το θέλουν πια. Το έβαλαν, όπως είπαμε πιο πάνω, στο αυτοκίνητό τους και πήγαν κάπου και το παράτησαν. Το συμβάν, που συνέβη στις Αλυκές Αχαΐας, έκανε γνωστό η Ageliki Tsiolka, η οποία υπήρξε μάρτυρας του περιστατικού. Όμως ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και δεν πρόλαβε να πάρει τον αριθμό του αυτοκινήτου. Το μόνο που συγκράτησε ήταν το ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι ένα κόκκινο αγροτικό.

Το σκυλάκι είναι φοβισμένο και δύσκολα πιάνεται. Όμως δύσκολα θα επιβιώσει στο δρόμο. Αν κάποιος γνωρίζει για το περιστατικό ή αναγνωρίζει το ζώο, ας της στείλει μήνυμα στο Facebook.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: