Ψάχνει σπίτι ο γατούλης που βρέθηκε με σφηνωμένο το κεφαλάκι του σε κάδο σκουπιδιών

January 14, 2021

Ψάχνει σπίτι ο γατούλης που βρέθηκε με σφηνωμένο το κεφαλάκι του σε κάδο σκουπιδιών

Διαφ.

Ένας υπέροχος μικρός γατούλης σώθηκε αυτές τις μέρες από βέβαιο θάνατο, καθώς βρέθηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών με σφηνωμένο το κεφάλι του στην τρύπα του κάδου. Το πώς πήγε εκεί δεν ο γνωρίζουμε. Μπορεί να μπήκε μόνος του για να αναζητήσει φαγητό. Μπορεί και κάποιος να τον πέταξε, κάτι που γίνεται συχνά. Όπως και να έχει ο γάτος ήταν σε αυτή την κατάσταση και προσπαθούσε χωρίς αποτέλεσμα να βγει.
Στάθηκε όμως πολύ τυχερός, καθώς βρέθηκε στο δρόμο της Σταματίνας Σταματάκου, δημοσιογράφου και γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα. Η κα Σταματάκου τον είδε και προσπάθησε να τον απεγλωβίσει. Του έβαλε λαδάκι στο κεφάλι και τα κατάφερε. Ο μικρούλης σώθηκε.
Στη συνέχεια πήγε σε κλινική, έκανε μπάνιο, αποπαρασίτωση, εξετάσεις, εμβόλιο και έβαλε τσιπάκι. Πρόκειται για ένα υπέροχο και φιλικό γατούλη που ζητάει μόνο χάδια.
Πρέπει όμως να του βρούμε σπίτι. Ένα σπίτι που θα τον αγαπούν και θα τον κάνουν να ξεχάσει αυτή την περιπέτειά του. Θα δοθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι.  Και με μπαλκόνι το οποίο έχει δίχτυ ή δίμετρη καλαμωτή. Τα κτηνιατρικά έξοδα θα είναι καλυμμένα από την κα. Σταματάκου.
Όποιος θέλει να πάρει αυτόν τον κούκλο ας μιλήσει με την κ. Σταματάκου https://www.facebook.com/StamatinaStamatakou


Πηγή

Διαβάστε επίσης: