Καβάλα: Χτύπησαν γατάκι με το αυτοκίνητο και το παράτησαν: Έκκληση να καλυφθεί το ποσό για το χειρουργείο

January 15, 2021

Καβάλα: Χτύπησαν γατάκι με το αυτοκίνητο και το παράτησαν: Έκκληση να καλυφθεί το ποσό για το χειρουργείο

Διαφ.

Έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε όσες φορές χρειαστεί ότι είναι απίστευτα απάνθρωπο να χτυπήσεις με το αυτοκίνητο στο δρόμο ένα ζωάκι και να φύγεις χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Να το αφήσεις εκεί, να πεθάνει μόνο, αβοήθητο και με φριχτούς πόνους. Πώς μπορείς να το κάνεις;

Αυτό δυστυχώς συμβαίνει καθημερινά παντού, σε όλη την Ελλάδα. Αμέτρητα χτυπημένα ζώα στο έλεός τους. Οι εθελοντές των φιλοζωικών τρέχουν και δεν φτάνουν. Ποιο να πρωτοσώσουν;

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη, όπως διαβάζουμε στη σελίδα του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας “Αίσωπος” Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας.

Αυτή τη φορά το θύμα είναι μια γατούλα, που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στη μοίρα της. Στάθηκε όμως τυχερή γιατί τη βρήκε κάποιος εθελοντής, ο οποίος τη μετέφερε σε κτηνιατρείο. Η γάτα διαγνώστηκε με πολύ μεγάλη κοιλιοκήλη. Είχε όμως σπάσει και το ποδαράκι της. Από το χτύπημα μάλιστα είχαν βγει τα έντερά της. Το ζώο μπήκε άμεσα χειρουργείο αλλά δυστυχώς το ποδαράκι δεν μπορεί να σωθεί. Πρέπει να κοπεί.

Οι άνθρωποι του Σωματείου είναι, όπως ξέρουμε, εθελοντές. Εθελοντές που προσπαθούν να σώσουν όσα περισσότερα μπορούν. Τα χρήματα για το χειρουργείο και τη νοσηλεία είναι πολλά. Φτάνουν το ποσό των 400 ευρώ.

Κάνουν λοιπόν έκκληση σε όποιον θέλει να βοηθήσει να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό μπορεί στον παρακάτω λογαριασμό του Σωματείου ή αν μένει εκεί και θέλει, να περάσει από το κτηνιατρείο να δώσει τα χρήματα.

Και κάτι επίσης σημαντικό. Η ψυχούλα αυτή πρέπει να βρει ένα σπίτι. Δεν γίνεται να βγει στο δρόμο με τρία ποδαράκια. Ας της κάνουμε ένα δώρο τώρα τα Χριστούγεννα υιοθετώντας τη.

Βοηθάμε τους εθελοντές για να σώσουν όσα περισσότερα μπορούν:

Τράπεζα Αττικής- Attica Bank:⬇️⬇️⬇️
IBAN: GR 120 160 566 000 000 00 849 420 65
PayPal: aisoposshelter@gmail.com

Όπως και να έχει, μιλήστε με τους εθελοντές του Σωματείου “Αίσωπος” Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: