Αίγινα: Η Zero Stray Pawject βοηθάει οικονομικά όσους κατοίκους του νησιού θέλουν να στειρώσουν και να τσιπάρουν το σκύλο τους

January 19, 2021

Αίγινα: Η Zero Stray Pawject βοηθάει οικονομικά όσους κατοίκους του νησιού θέλουν να στειρώσουν και να τσιπάρουν το σκύλο τους

Διαφ.

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό θα γίνει στην Αίγινα καθώς ο Δήμος και η Zero Stray Pawject θα συνεργαστούν ώστε να επιδοτήσουν τη στείρωση και το τσιπάρισμα δεσποζόμενων ζώων, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Δείτε το δελτίο τύπου 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του προγράμματος στειρώσεων δεσποζόμενων σκύλων στην Αίγινα για το 2020, σε συνεργασία με το Δήμο Αίγινας και την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη.
Η Zero Stray Pawject ξεκίνησε την ηλεκτρονική σήμανση σε δεσποζόμενους σκύλους στην Αίγινα, στις αρχές του 2018, αποσκοπώντας η δράση αυτή να λειτουργήσει ως εργαλείο για τη δραστική μείωση του αριθμού αδέσποτων σκύλων, με συστηματικό και βιώσιμο τρόπο.
Η Zero Stray Pawject, inc. είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία που παράγει και εκτελεί πολιτική με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη δημόσια υγεία σε ό,τι αφορά θέματα φιλοζωίας.
Συνεργαζόμαστε με δήμους, αστυνομία, λιμεναρχείο, διευθυντές σχολείων και άλλους φορείς για να επιτύχουμε σημαντικά αποτελέσματα στη μείωση του αριθμού των αδέσποτων σκύλων στοχεύοντας στη ρίζα του προβλήματος.
Η Zero Stray Pawject, ενισχύοντας τη δράση της με το πρόγραμμα στειρώσεων, ωθεί στην αλλαγή συμπεριφοράς στην Αίγινα και δημιουργεί ένα μοντέλο που μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλους δήμους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ύπαρξη αδέσποτων σκύλων και θέλουν να εφαρμόσουν το μοντέλο Zero Stray.

https://www.facebook.com/zerostraypawject/


Πηγή

Διαβάστε επίσης: