Ομάδα εθελοντών πήγε στην Πάρνηθα να ταΐσει τα ζώα που βρίσκονται εκεί

January 25, 2021

Ομάδα εθελοντών πήγε στην Πάρνηθα να ταΐσει τα ζώα που βρίσκονται εκεί

Διαφ.

Την ώρα που πολλοί προσπαθούν να δείξουν τη φιλοζωία τους καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού τους και μαλώνοντας με τους άλλους για το ποιος κάνει τι, υπάρχουν άλλοι που δείχνουν με πράξεις και χωρίς πολλά λόγια ότι αγαπούν τα ζώα.

Ο λόγος για μια ομάδα εθελοντών που, μετά από έκκληση της φιλόζωης εθελόντριας Σοφίας Κοντού, η οποία χρόνια βοηθάει τα ζώα και κάνει πράγματα για αυτά, οργανώθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και ανέβηκε στην Πάρνηθα για να ταΐσει τα ζώα που ζουν εκεί.

Δυστυχώς τα ζώα εκεί δεν βρίσκουν τίποτα να φάνε καθώς εκτός από το καζίνο που έκλεισε, έκλεισαν και οι ταβέρνες που τα φρόντιζαν.

Έτσι 6 άτομα με τρία αυτοκίνητα πήγαν στην Πάρνηθα και τάισαν όσα ζώα βρήκαν. Η κατάσταση εκεί; Αγέλες αναζητούν τροφή, πολλά αστείρωτα, αρκετά άρρωστα. Ακόμα και ελάφια, τα οποία πεινασμένα έφαγαν ξηρά τροφή.

Τις επόμενες μέρες και μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τα ζώα. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ας οργανωθούμε και ας δράσουμε.

Πάρνηθα!!!Μετά από έκκληση τς Σοφίας Κοντού να πάμε για τάισμα Εξι ανθρωποι με τρια αυτοκινητα πηγαμε να βοηθησουμε οσα…

Δημοσιεύτηκε από Akrivi Lefkaditi στις Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: