H oμάδα αστικής πανίδας του δήμου Αθηναίων έσωσε σκύλο που είχε πέσει σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια

January 28, 2021

H oμάδα αστικής πανίδας του δήμου Αθηναίων έσωσε σκύλο που είχε πέσει σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια

Διαφ.

Τα πράγματα στο Δήμο Αθηναίων όσον αφορά τα αδέσποτα έχουν αλλάξει και αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε καθημερινά. Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Σεραφίνα Αβραμίδου είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ τα ζώα και κάνει τα πάντα για αυτά. Αυτό δεν είναι κάτι νέο. Όποιος τη γνωρίζει ξέρει τη φιλοζωική της δράση και πριν πάρει τη θέση αυτή στο δήμο.

Η ομάδα της Αστικής Πανίδας του δήμου Αθηναίων είναι μια ομάδα που κάνει έργα. Γιατί από θεραπείες έχουμε χορτάσει. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα που βοηθάει τα ζώα και κάνει πολλές διασώσεις.

Μια από αυτές τις διασώσεις έγινε χτες. Ένας σκυλάκος είχε πέσει σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια. Η ομάδα του δήμου έτρεξε και τον απεγκλώβισε. Τα παιδιά του συνεργείου περισυλλογής @stratos.kontos και Xristina Mparla με την βοήθεια δύο περιοίκων κατάφεραν και ανέβασαν το τραυματισμένο σκυλάκι και το μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο. Ο μικρός χρειάζεται επειγόντως χειρουργείο για να σωθεί το ποδαράκι του.

Δείτε τη ανάρτηση της Σεραφίνας Αβραμίδου στο Facebook  https://www.facebook.com/serafina.avramidou:

“Κάθε μέρα και πιο #περηφανη για την ομάδα που έχουμε φτιάξει στην #ΑστικήΠανίδα του #δήμοςαθηναίων ! Οι φωτογραφίες (κάποιες λίγο σκληρές ομολογουμένως) είναι από βραδινή διάσωση σκύλου που έπεσε σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια. Τα παιδιά του συνεργείου περισυλλογής @stratos.kontos και Xristina Mparla με τη βοήθεια δύο περιοίκων κατάφεραν και ανέβασαν το τραυματισμένο σκυλάκι και το μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο. Ο μικρός χρειάζεται επειγόντως χειρουργείο για να σωθεί το ποδαράκι του. Όλα θα πάνε καλά όμως αφού τον ανέλαβε Η #ομαδα ! ♥️?????”

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com


Πηγή

Διαβάστε επίσης: