Φιλόζωος πολίτης της Πρέβεζας μαγειρεύει στο μαγαζί του και πηγαίνει να ταΐσει αδέσποτα ζωάκια

January 29, 2021

Φιλόζωος πολίτης της Πρέβεζας μαγειρεύει στο μαγαζί του και πηγαίνει να ταΐσει αδέσποτα ζωάκια

Διαφ.

Εν μέσω πανδημίας και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας, κυρίως της εστίασης, κάποιοι δεν σταμάτησαν ποτέ να φροντίζουν τα ζώα.

Αφορμή για το ρεπορτάζ είναι η προσπάθεια του συμπολίτη μας Διονύση Παρούση, ο οποίος παρά το ότι είναι και αυτός μεταξύ των πληττόμενων της πανδημίας, αφού είναι επαγγελματίας της εστίασης, κάθε μέρα πηγαίνει στο ραντεβού του με σκυλάκια του Καταφυγίου στο Νεοχώρι για να τα ταΐσει. Αρκετές φορές μάλιστα, δεν περιορίζεται στις κροκέτες αλλά μαγειρεύει στο μαγαζί του «ΕΛΛ ΟΙΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ» ΕΛΛ ΟΙΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ | Facebook επί της Ελ. Βενιζέλου, για αυτά.

«Στις 4 κάθε απόγευμα ταΐζω από 15 έως 20 σκυλάκια. Πάντα τάιζα τα αδέσποτα, πότε εδώ, πότε εκεί. Όλα τα χρόνια τρέχω για μη μείνουν νηστικά» ανέφερε στην Τ.Φ. και επισήμανε ότι έχει άλλα δύο σκυλιά στο σπίτι του και τρία σε ιδιωτική έκταση, ενώ δύο ακόμη τον επισκέπτονται στο μαγαζί για να τα ταΐσει.

Ο λόγος που το κάνει, δεν είναι άλλος, από την αγάπη του για τα ζώα.

Εκτός από τον Διονύση Παρούση, αρκετοί συμπολίτες και συμπολίτισσές μας στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή ταΐζουν ζώα.

Η αξιέπαινη προσπάθεια των εθελοντών, τις περισσότερες φορές μένει στο παρασκήνιο, χωρίς κανείς εκ των τοπικών αρχόντων να τους επιβραβεύσει, αλλά πολλές φορές να βρίσκονται και απολογούμενοι μόνο και μόνο επειδή είναι φιλόζωοι και νοιάζονται για αυτές τις ζωές. Μπράβο στο Διονύση που μαγειρεύει για τα ζώα.

Άρης Τσελίκος 

Πηγή: https://www.topikifoni.gr/

 

Δείτε το βίντεο

(20+) Facebook

Διαβάστε επίσης: