Μαζεύουν αναίτια τα σκυλάκια που ζουν χρόνια στο προαύλιο της Σχολής Λιμενοφυλάκων στον Πειραιά

January 29, 2021

Μαζεύουν αναίτια τα σκυλάκια που ζουν χρόνια στο προαύλιο της Σχολής Λιμενοφυλάκων στον Πειραιά

Διαφ.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της κυρίας που έφτιαξε το διαδικτυακό ψήφισμα ώστε να μη γίνει η άδικη περισυλλογή αυτών των ζώων μόνο και μόνο επειδή δεν τα θέλουν κάποιοι ένστολοι:

Αδεσποτοι σκυλοι, που διαβουν τα τελευταια χρονια στον εξωτερικο χωρο, περιξ της Σχολής Λιμενοφυλάκων και της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου, επι των οδων Προποντίδος-Οικονομου-Ξανθοπουλιδου-Παπατεστα-Κλεισοβης-Μαριας Χατζηκυριάκου κλπ, δεχονται αναιτια κι αδικη διωξη απο ενστολους εργαζομενους των παραπανω υπηρεσιων, κατοικων της περιοχης, το τμημα περιβαλλοντος του δημου Πειραια και εργαζομενους του Δι.Κε.Π.Α.Ζ.

Προς ενημερωση σας, τα ζωα αυτά διαβουν στην περιοχη τα τελευταια δεκα (10) ετη χωρις να εχουν δημιουργησει ουδέποτε πρόβλημα.

Από τη διωξη που εχουν υποστεί τον τελευταιο καιρο ειναι τρομαγμένα, δεν πλησιαζουν ανθρώπους, εκτος από καποιους εθελοντες, οι οποιοι φροντιζουν για τη σιτιση, την αποπαρασιτωση και την περιθλαψη τους. Τα ζωα ειναι εμβολιασμένα,  στειρωμενα και φερουν σημανση ηλεκτρονικης ταυτότητας.

Θεωρουμε τη διωξη εναντιον των αδεσποτων αυτων ζωων εχθρικη και εναντια στους Ν.4039/12 & 4235/14.

Παρακαλω οπως επιληφθειτε αμεσα.

Ψηφίζουμε όλοι: 

https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/_Akyroste_tin_perisyllogi_ton_adespoton_zoon_ston_Peiraia/?fLFwbjb&fbogname=%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1+%CE%96.&fbclid=IwAR0yiyqDNboHxZ8hBPB5Dss7QwBXV_9L7h-RtemqOZZJ_dBYPTeziP6K9UQ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: