Υπέροχο: Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας οργάνωσε συνάντηση με πρώην αδεσπότακια του καταφυγίου

January 29, 2021

Υπέροχο: Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας οργάνωσε συνάντηση με πρώην αδεσπότακια του καταφυγίου

Διαφ.

Μια διαφορετική φιλοζωική εκδήλωση διοργάνωσε ακόμα μια φορά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, στην οποία συμμετείχαν πρώην αδεσποτάκια του καταφυγίου με τους κηδεμόνες τους https://www.facebook.com/filozoikos.neasfiladelphias.1/ 

Η χαρά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεγάλη καθώς βλέπεις την απίστευτη μεταμόρφωση που μπορεί να έχει ένα ζώο όταν του δίνεται η ευκαιρία να ζήσει σε ένα σπίτι με αγάπη και φροντίδα.

Δείτε την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας:

Για ακόμα μια φορά ζήσαμε μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των υιοθετημένων μας.

Είδαμε τα πρώην αδέσποτα του καταφυγίου και σχεδόν δεν τα γνωρίσαμε αφού έλαμπαν από την περιποίηση, τη φροντίδα και την αγάπη σας . Αυτή η ετήσια συνάντηση είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους εμάς τους εθελοντές, αφού βλέπουμε ευτυχισμένα πλέον τα ζωάκια, που πριν έρθουν στην αγκαλιά σας, βίωσαν την προδοσία και την εγκατάλειψη.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον εκπαιδευτή @Vasilis Borompokas και την οικογένεια του που μας τίμησαν με την παρουσία τους.  Για μια ακόμη φορά ο Βασίλης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των σκυλογονιών που αγωνιούσαν για τη συμπεριφορά των τετραπόδων παιδιών τους και έλυσε με το δικό του μοναδικό τρόπο όλες τις απορίες τους , έχοντας πάντα στο πλευρό του την υπέροχη Sugar ,τον πρώτο σκύλο ανίχνευσης του διαβήτη στην Ελλάδα!

Να ευχαριστήσουμε πολύ πολύ και τη σύζυγο του Σοφία Κατσάτος, που δημιούργησε μόνο για εμάς ένα εξαιρετικό, χειροποίητο κόσμημα, το οποίο σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στη Χριστουγεννιάτικη λαχειοφόρο αγορά μας.

Και τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς πάρα πολύ, τόσο για τη συμμετοχή σας όσο και για τη μεγάλη πράξη αγάπης που κάνατε υιοθετώντας ένα ζωάκι καταφυγίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: