Discover Dogs: Έρχεται η μεγάλη γιορτή του σκύλου. 11-13 Οκτωβρίου, εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

January 31, 2021

Discover Dogs: Έρχεται η μεγάλη γιορτή του σκύλου. 11-13 Οκτωβρίου, εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Διαφ.

Η Discover Dogs επιστρέφει!

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση θα αποτελέσει ένα μοναδικό στο είδος του καινοτόμο γεγονός που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων του σκύλου σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και καθημερινότητας.

Βασισμένη στο τρίπτυχο “εκπαιδευμένος κηδεμόνας – παιδεία – παιχνίδι” θα αποτελέσει το χώρο συνάντησης μικρών και μεγάλων, κηδεμόνων και φίλων του σκύλου με στόχο μέσα από την επίσκεψή μας να μάθουμε τόσο για τον σκύλο αλλά και για την επίτευξη της απόλυτα αρμονικής συμβίωσης μαζί του.

Από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019 οι κηδεμόνες και οι φίλοι του σκύλου θα έχουν μέσω της έκθεσης τη σπάνια ευκαιρία να συναντήσουν συγκεντρωμένους τόσους επαγγελματίες και να βρουν μια τεράστια ποικιλία από υπηρεσίες και προϊόντα, επιλέγοντας το καλύτερο για τα κατοικίδιά τους.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από ειδικούς σε θέματα υγείας, διατροφής κι εκπαίδευσης, να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωρίσουν τη δράση φιλοζωικών σωματείων, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, να παίξουν και να κερδίσουν πολλά δώρα.

Μια βόλτα στους χώρους της Discover Dogs είναι μια βόλτα στον μαγικό κόσμο του σκύλου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Discover Dogs 2019

ΗΜΕΡΑ – ΩΡΑ 11-13 Οκτωβρίου 2019

Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 20.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

MEC Παιανίας, Λεωφόρος Λαυρίου 301


Πηγή

Διαβάστε επίσης: