Ελέφαντας πέθανε την πείνας εξαιτίας του ιδιοκτήτη του που αρνούνταν να τον ταΐσει

January 31, 2021

Ελέφαντας πέθανε την πείνας εξαιτίας του ιδιοκτήτη του που αρνούνταν να τον ταΐσει

Διαφ.



 




 

Ένας ελέφαντας πέθανε από την πείνα στην Καμπότζη, επειδή ο ιδιοκτήτης του δεν τον είχε ταΐσει για πολλούς μήνες εξαιτίας «κακής συμπεριφοράς.»

Ο 35χρονος ελέφαντας που ονομαζόταν Μπεόνγκ Κοκ τον περασμένο μήνα το έσκασε και κρύφτηκε σε ένα χωριό, εξαγριώνοντας το αφεντικό του.

Ο εξαγριωμένος ιδιοκτήτης του τον έπιασε 2 μέρες μετά και αρνούνταν να τον ταΐσει, πιστεύοντας ότι κάνοντας τον αδύναμο θα δάμαζε την ατίθαση συμπεριφορά του.

Ωστόσο, ο Μπεόνγκ έγινε πάρα πολύ αδύναμος και τελικά κατέρρευσε σε ένα λασπωμένο δρόμο. αφού δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του.

Κάποιοι διασώστες τον βρήκαν το περασμένο Σάββατο το πρωί, αλλά πλέον ήταν πολύ αργά για να τον σώσουν. Πέθανε αργότερα εκείνο το βράδυ.



«Αδύναμος από την έλλειψη φαγητού ο ελέφαντας δεν είχε δύναμη να σηκωθεί και να σταθεί όρθιος παρά τις προσπάθειες που κάναμε να τον σηκώσουμε», ανέφερε ένας από τους διασώστες.

Ο ελέφαντας όταν απέδρασε και εισέβαλε σε ένα χωριό.

«Το ελέφαντας πέθανε το ίδιο βράδυ που λιποθύμησε μετά από πολλές μέρες λιποθυμιών», πρόσθεσε ο διασώστης.



«Οι ειδικοί δεν μπορούσαν να τον σώσουν επειδή ο ελέφαντας δεν είχε καθόλου ενέργεια και δεν είχε φάει τίποτα. Λυπόμαστε πολύ που χάσαμε τον Μπεόνγκ», πρόσθεσε.

[dailymail]

 

Πηγή



Διαβάστε επίσης: