Εγκαταλελειμμένο κουτάβι με παραμορφωμένο πρόσωπο βρήκε μετά από 5 χρόνια μοναξιάς μια αληθινή οικογένεια και μεταμορφώθηκε

February 2, 2021

Εγκαταλελειμμένο κουτάβι με παραμορφωμένο πρόσωπο βρήκε μετά από 5 χρόνια μοναξιάς μια αληθινή οικογένεια και μεταμορφώθηκε

Διαφ.



 




Μετά από χρόνια παραμέλησης λόγω του παραμορφωμένου προσώπου του, ένα χρυσό λαμπραντόρ βρήκε τελικά ένα χαρούμενο σπιτικό.

Το 6χρονο κουτάβι γεννήθηκε στο Τέξας με παραμορφωμένο κρανίο, μία πάθηση που κληρονόμησε από τη μητέρα του.

Από θαύμα η παραμόρφωση του Beaux Tox δεν είχε καμία επίδραση στην υγεία του ούτε στη νοημοσύνη του, αλλά οι κτηνίατροί του αγωνίστηκαν να βρουν έναν ιδιοκτήτη που να είναι πρόθυμος να τον πάρει.

Τελικά, το λαμπραντόρ δόθηκε σε έναν άνθρωπο που τον ανάγκασε να ζήσει στην αυλή για πέντε χρόνια επειδή οι γάτες του δεν ήθελαν τον ήθελαν μέσα στο σπίτι. Ήταν μόνος του την περισσότερη ώρα και δεν είχε ούτε κρεβάτι σκύλου για να κοιμηθεί.

Υπήρξαν πολλές προσπάθειες από τοπικές ομάδες διάσωσης ζώων για να βρεθεί ένα διαφορετικό σπίτι, αλλά επειδή ήταν απομονωμένος σε ολόκληρη τη ζωή του χωρίς καμία εκπαίδευση, επέστρεφε συνεχώς στην μοναχική αυλή του.

Τέλος, ο σκύλος εντοπίστηκε στα social media από μια γυναίκα με το όνομα Jamie Hulit, η οποία αισθάνθηκε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει.

“Ένας φίλος μου δημοσίευσε μια φωτογραφία του Beaux στο Facebook, λέγοντας ότι χρειαζόταν ένα σπίτι,” δήλωσε η Hulit στο The Dodo. “Εκείνη την ημέρα του έστειλα ένα μήνυμα λέγοντας: ‘Θα ήθελα πολύ να πάρω αυτό το κουτάβι και να του δώσω ένα σπίτι.’”



Πήγε στο σπίτι για να τον πάρει και βρήκε μία κόλαση. Ο σκύλος ήταν μολυσμένος με ακάρεα αυτιών, ήταν γεμάτος ψύλλους και η γούνα του ίσα που κάλυπτε το σώμα του.

Παρά την εμφάνισή του, η Hulit υιοθέτησε το κουτάβι εκείνη τη στιγμή και το πήγε κατευθείαν στον κτηνίατρο.

Οι γιατροί στην κλινική ζώων ενημέρωσαν την Hulit ότι ο Beaux έπασχε από μια κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη βλάβη των οργάνων του. Είπαν επίσης ότι ήταν πολύ αδύναμος για να ξεκινήσει τη θεραπεία.

Ο επόμενος μήνας ήταν πολύ δύσκολος για την Hulit, καθώς ο Beaux ήταν συνδεδεμένος με μια δεξαμενή οξυγόνου κατά τη διάρκεια της ανάκαμψης. Ο κτηνίατρος, ο Δρ. Rydberg, την κάλεσε μια νύχτα στις 3πμ αφού νόμιζε ότι ο Beaux δεν θα ζούσε μέχρι το πρωί.

Αλλά παρ’όλες τις πιθανότητες που στοιβάζονταν εναντίον του, ο Beaux άρχισε να βάζει βάρος και τελικά έγινε αρκετά υγιής για να αντιμετωπίσει την κατάστασή του, η οποία είναι γνωστή και ως “σκουλήκι της καρδιάς.” Πολύ σύντομα, του δόθηκε η δυνατότητα να πάει στο σπίτι με την Hulit, αν και με κάποια απώλεια όρασης στο δεξί του μάτι και απώλεια ακοής στο αριστερό του αυτί.



Σήμερα, ο Beaux ζει τελικά μια ευτυχισμένη ζωή με την Hulit και το 13χρονο ημίαιμο Golden Retriever, τον Riley.

“Ο Riley και ο Beaux αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο,” είπε η Hulit.

“Ο Beaux έχει αλλάξει τόσο πολύ από τη διάσωσή του,” πρόσθεσε η Hulit.

“Όταν βγαίνουμε έξω, βγαίνει κι αυτός, αλλά αν μείνουμε μέσα, θα σταθεί ακριβώς δίπλα στην πόρτα και θα κοιτάζει μέσα από το παράθυρο,” είπε.

διαφορετικό




Πηγή

Διαβάστε επίσης: