Τραγικό τέλος για τον Nigel – Πέθανε δίπλα σε ψεύτικο θαλασσοπούλι που αγάπησε για ταίρι του

February 3, 2021

Τραγικό τέλος για τον Nigel – Πέθανε δίπλα σε ψεύτικο θαλασσοπούλι που αγάπησε για ταίρι του

Διαφ.



Συγκινεί η ιστορία και το τραγικό τέλος για το θαλασσοπούλι Nigel. Πέθανε χωρίς να γνωρίσει την πραγματική αγάπη.
Ήταν το 1976 που είχαν τοποθετηθεί στη δυτική πλευρά του νησιού Mana, στη Νέα Ζηλανδία, 80 τσιμεντένια θαλασσοπούλια.




Αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να δελεάσουν τα πουλιά να φτιάξουν εκεί τις φωλιές τους, το 2012 μετέφεραν τα τσιμεντένια πουλιά σε άλλο τμήμα του βραχώδους νησιού.

Η άφιξη του Nigel στην περιοχή τον Νοέμβριο του 2015 δεν πέρασε απαρατήρητη. Γρήγορα έγινε διάσημος. Ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία 40 χρόνια που ένα θαλασσοπούλι είχε αποφασίσει να ζήσει εκεί.

Ο Nigel όμως δεν έφερε κάποια σύντροφο μαζί του. Ερωτεύτηκε παράφορα ένα από τα τσιμεντένια θαλασσοπούλια που είχαν τοποθετηθεί για δέλεαρ. Λαχταρούσε να κάνει οικογένεια μαζί του. Ήταν για τρία χρόνια που ο μοναχικός Nigel προσπαθούσε για τη σχέση του με τον τσιμεντένιο έρωτά του.



Τα αισθήματά του δεν βρήκαν φυσικά ποτέ ανταπόκριση και πέθανε μόνος όπως έζησε. Έμεινε όμως πιστός μέχρι τέλους. Πέθανε στη φωλιά που ήλπιζε να μοιραστούν μια μέρα.

Λάθος τέλος για τον Nigel
Ο Ranger Chris Bell, που ανακάλυψε το πτώμα του πτηνού, είναι λυπημένος που τον έχασε. «Αυτό μοιάζει με λάθος τέλος στην ιστορία. Πέθανε στην αρχή κάτι σπουδαίου». Και αυτό γιατί πέθανε ενώ μόλις είχαν ενταχθεί τρία αληθινά πουλιά στην αποικία.


Πηγή: Dailymail



via newsit.gr



Διαβάστε επίσης: