Οι "Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής" μηνύουν το δήμο για κακοποίηση τυφλού σκύλου-Είναι μόνιμα δεμένος στο κυνοκομείο

February 4, 2021

Οι "Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής" μηνύουν το δήμο για κακοποίηση τυφλού σκύλου-Είναι μόνιμα δεμένος στο κυνοκομείο

Διαφ.

Για το δημοτικό κυνοκομείο της Κομοτηνής έχουν γραφτεί πολλά τον τελευταίο καιρό. Εκτός από τις άθλιες συνθήκες που ζουν τα ζώα, υπάρχουν και πολλοί θάνατοι μετά από στειρώσεις. Οι “Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής” https://www.facebook.com/Φίλοι-Αδέσποτων-Κομοτηνής-SOS-171686916724681/ έχουν καταγγείλει αμέτρητες φορές την άθλια κατάστασή του όπως και τους θανάτους ζώων μετά από τις στειρώσεις του κτηνίατρου του κυνοκομείου.

Στη σελίδα τους στο Facebook οι “Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής” κάνουν μια ακόμα καταγγελία προχωρώντας μάλιστα σε μήνυση κατά των υπευθύνων του δημοτικού κυνοκομείου Κομοτηνής για κακοποίηση τυφλού σκύλου.

Διαβάστε την ανάρτησή τους:

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΥΦΛΟΥ ΣΚΥΛΟΥ

“Σήμερα, 25.11.2019, έγινε μήνυση κατά των υπευθύνων του δημοτικού κυνοκομείου Κομοτηνής από την ομάδα Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής, για κακοποίηση τυφλού σκύλου.

Ο “Κινγκ” είναι ένα τυφλό πίτμπουλ καφέ χρώματος, που εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια παραμένει δεμένος στην αυλή του κυνοκομείου – κολαστηρίου. Αντί να ληφθούν ειδικά μέτρα για το σκύλο, βρήκαν την εύκολη λύση να το αλυσοδέσουν.

Η μήνυση έγινε εναντίον του υπεύθυνου κτηνίατρου Θάνου Καραγιώργη, του προϊσταμένου καθαριότητας Νίκου Στεργιάδη, του τέως αντιδημάρχου Γιάννη Μουρτίδη και του νυν αντιδημάρχου Ισμαήλ Λεβέντ.

Ο καημένος ο Κινγκ όχι μόνο έχασε την όραση του, όχι μόνο φυλακίστηκε αλλά τον αλυσόδεσαν κιόλας. Πώς να νιώθει άραγε αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτά τα λόγια;”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: