Οι γουναράδες της Καστοριάς ζητούν από το Υπουργείο Παιδείας να οργανώσει επισκέψεις σχολείων στο χώρο που γδέρνονται τα ζώα

February 5, 2021

Οι γουναράδες της Καστοριάς ζητούν από το Υπουργείο Παιδείας να οργανώσει επισκέψεις σχολείων στο χώρο που γδέρνονται τα ζώα

Διαφ.

Το τι συμβαίνει στη βιομηχανία γούνας το γνωρίζουν οι περισσότεροι. Ο βασανισμός των ζώων είναι αδιανόητος, καθώς γδέρνονται ζωντανά για να φοράνε κάποιοι γούνα.

Και ενώ οι περισσότεροι οίκοι μόδας σταμάτησαν ή έχουν προγραμματίσει να σταματήσουν την παραγωγή αληθινής γούνας και να την αντικαταστήσουν με οικολογική, οι Ομοσπονδίες Γουναράδων κάνουν τα πάντα για να διαφημίσουν τα γεμάτα αίματα προϊόντα τους.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τη δική μας Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, η οποία κατέθεσε αίτηση προς το Υπουργείο Παιδείας ζητώντας να διοργανώνει επισκέψεις και ξεναγήσεις στο χώρο όπου βασανίζονται τα ζώα.

Δείτε την αίτησή τους:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας κατέθεσε την παρακάτω αίτηση:

Με την παρούσα επιστολή μας ως Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε το αίτημα μας για την ελεύθερη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α/θμια, Β/θμια, Τριτοβάθμια) του νομού Καστοριάς καθώς και του Δήμου Βοΐου του νομού Κοζάνης σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε χώρους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της γούνας.”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: