Κατέγραψε κρυφά σε βίντεο πως φέρεται ο αρραβωνιαστικός της στα κουτάβια της και ακύρωσε αμέσως τον γάμο

February 8, 2021

Κατέγραψε κρυφά σε βίντεο πως φέρεται ο αρραβωνιαστικός της στα κουτάβια της και ακύρωσε αμέσως τον γάμο

Διαφ.



Όλοι ψάχνουμε κάποια χαρίσματα στους συντρόφους μας και κυρίως μάλιστα σε εκείνους που θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας κοντά τους. Θέλουμε να είναι αστείοι, έξυπνοι, εργατικοί και ευγενικοί. Τι θα γινόταν όμως αν είχατε ένα κατοικίδιο ζωάκι και ανακαλύπτατε με τρόμο ότι ο σύντροφός σας του συμπεριφέρεται άσχημα;




Αυτή την ανακάλυψη έκανε μια γυναίκα από τη Βραζιλία, όταν άρχισε να υποψιάζεται ότι οι μελανιές στα σώματα των bulldogs της δεν είχαν γίνει πάνω στο παιχνίδι. Για να βρει τον ένοχο εγκατέστησε κρυφές κάμερες στο σπίτι και όταν ανακάλυψε το δράστη, η απόφασή της ήταν οριστική και αμετάκλητη.

Η Ninna Mandin, 26 ετών από τη Βραζιλία, λάτρευε τα γαλλικά bulldogs της.

Μια μέρα, είδε κάτι περίεργες μελανιές στο σώμα τους.



Αποφάσισε να το ψάξει λίγο παραπάνω κι έτσι εγκατέστησε κάμερες στο σπίτι της. Δεν είπε καν στον αρραβωνιαστικό της ότι είχε βάλει κάμερες…

Η Ninna έντρομη ανακάλυψε ότι ο μνηστήρας της συμπεριφερόταν βάναυσα στα ζωάκια της!

Χωρίς να διστάσει, η κοπέλα ακύρωσε τον γάμο.



Προχώρησε μάλιστα περισσότερο, δημοσιεύοντας όσα είχαν καταγράψει οι κάμερες ώστε να δει όλος ο κόσμος το τέρας με το οποίο ήταν αρραβωνιασμένη τόσο καιρό.

Συν τοις άλλοις, η κοπέλα μαζεύει μέσω διαδικτύου υπογραφές ώστε να οδηγήσει τον πρώην σύντροφό της ενώπιον της δικαιοσύνης.

διαφορετικό

 




Πηγή

Διαβάστε επίσης: