Τρανόβαλτο Κοζάνης: Απειλεί ότι θα σφάξει όλα τα αδέσποτα αυτός που έβγαλε το μάτι σκύλου και τον τεμάχισε με τσεκούρι

February 9, 2021

Τρανόβαλτο Κοζάνης: Απειλεί ότι θα σφάξει όλα τα αδέσποτα αυτός που έβγαλε το μάτι σκύλου και τον τεμάχισε με τσεκούρι

Διαφ.

Η αδιανόητη εγκληματική πράξη σε βάρος ενός αδέσποτου που συνέβη αυτές τις μέρες στο χωριό Τρανόβαλτο της Κοζάνης έχει ξεσηκώσει όλον το κόσμο ζητώντας να συλληφθεί αυτός που τον έκανε.

Η υπόθεση, για όσους δεν γνωρίζουν, έχει ως εξής: Κάποιος κάτοικος του χωριού έβγαλε το μάτι ενός αδέσποτου με μαχαίρι και στη συνέχεια το έκοψε κομματάκια με τσεκούρι. Το ζώο φυσικά πέθανε και εκείνος το εξαφάνισε.

Μπροστά στο περιστατικό ήταν εκτός από ενήλικες και μικρά παιδιά. Έγινε καταγγελία στην αστυνομία χωρίς όμως να πουν το όνομά τους. Το πρόβλημα είναι ότι φοβούνται γιατί ο δράστης είναι επικίνδυνος.

Η αστυνομία όμως τους ζήτησε για να προχωρήσει να κάνουν επώνυμη καταγγελία, κάτι που εκείνοι φοβούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι συνταξιούχος και κυκλοφορεί με μαχαίρια στο χωριό. Απειλεί και έχει σκοτώσει στο παρελθόν και άλλα σκυλιά. Έχει παιδιά, τα οποία προσπαθούν να τον αποτρέψουν από αυτές τις πράξεις χωρίς αποτέλεσμα.

Επίσης απειλεί ότι θα κάψει όλο το χωριό και ότι θα εξαφανίσει με τον ίδιο τρόπο όλα τα αδέσποτα. Η αστυνομία Σερβίων τον έχει συλλάβει στο παρελθόν αλλά τον άφησε ελεύθερο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: