Συνελήφθη αυτός που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητό του στην Κρήτη

February 10, 2021

Συνελήφθη αυτός που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητό του στην Κρήτη

Διαφ.

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 73χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, o 73χρονος οδηγούσε στην ΠΕΟ Χανίων-Ρεθύμνου, στο ύψος του χωριού Κουφή του Δήμου Λαππαίων, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, έχοντας δεμένο με σχοινί (στο πίσω μέρος του οχήματος) έναν σκύλο.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 73χρονος, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο ίδιος ανέφερε ότι το αδέσποτο αυτό σκυλί είχε μπει στο κοπάδι και έπνιγε πρόβατα. Προσπάθησε να το βάλει μέσα στο αυτοκίνητο αλλά γρύλιζε και δεν τα κατάφερε. Έτσι το έδεσε και το πήγαινε να το αφήσει αλλού, οδηγώντας με χαμηλή ταχύτητα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: https://www.apopsilive.gr/

Διαβάστε επίσης: