Για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έγινε φιλοζωική ερώτηση σε πρωθυπουργό

February 12, 2021

Για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έγινε φιλοζωική ερώτηση σε πρωθυπουργό

Διαφ.

Παρακολουθώντας εδώ και πολλά χρόνια τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που γίνονται στους πρωθυπουργούς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αλλά και τις απαντήσεις που δίνουν εκείνοι, αυτό που έχουμε με βεβαιότητα να επισημάνουμε είναι ένα. Ότι ποτέ δεν έχει γίνει μια αναφορά σε θέμα που άπτεται της φιλοζωίας, είτε αυτό έχει να κάνει με τα αδέσποτα ζώα είτε με τα δεσποζόμενα. Δεν έχει γίνει ποτέ αναφορά στις συνθήκες των εκατομμυρίων αδέσποτων της χώρας μας, ποτέ αναφορά στην κατάσταση των κυνοκομείων, ποτέ αναφορά στις αμέτρητες κακοποιήσεις που γίνονται καθημερινά σε πόλεις και χωριά. Γενικά η ατζέντα των δημοσιογράφων δεν έχει ποτέ χωρέσει μέσα τη λέξη ζώα.

Αυτό όμως φέτος άλλαξε καθώς η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου ρώτησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτά που κανείς μέχρι τώρα δεν είχε θεωρήσει σημαντικά για να ρωτήσει.

Διαβάστε την ερώτησή της και την απάντηση του πρωθυπουργού https://marketnews.gr/article/2430814/k-mitsotakis-ta-peristatika-kakopoihshs-zwwn-prosbaloun-thn-koinwnia-mas?fbclid=IwAR2LCLPGPDP_JgBnL610cCDya4vKBMzzAsfR-HbmK1O85nV4HTzAkuQRihk

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: