Βοηθήστε να βρεθεί αυτός που πυροβόλησε σκύλο δημοσιογράφου στην αυλή του σπιτιού της στον Πειραιά

February 15, 2021

Βοηθήστε να βρεθεί αυτός που πυροβόλησε σκύλο δημοσιογράφου στην αυλή του σπιτιού της στον Πειραιά

Διαφ.

Ένα αδιανόητο συμβάν αλλά συνηθισμένο στη χώρα είδε το φως της δημοσιότητας χτες μέσω Facebook. Κάποιος επικίνδυνος συμπολίτης μας, ο οποίος και αναζητείται, πυροβόλησε με αεροβόλο το σκύλο της δημοσιογράφου Σταματίνας Σταματάκου, ο οποίος βρισκόταν μέσα στην αυλή του σπιτιού της στον Πειραιά.

Όπως γράφει η ίδια η δημοσιογράφος, η οποία είναι γνωστή για τους αγώνες της για τα δικαιώματα των ζώων, το συμβάν σημειώθηκε στο σπίτι της μεταξύ 8:00 το βράδυ με 1:00 τα ξημερώματα στα Μανιάτικα του Πειραιά.

Ο σκυλάκος λέγεται Μπράουνι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Δυστυχώς όμως δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Η σφαίρα που δέχτηκε είναι 3 χιλιοστά από την καρδιά του και όλοι ευχόμαστε να τα καταφέρει. Βρίσκεται στην κτηνιατρική κλινική του κ. Γαρμπή, Hospetal, στη Συγγρού, όπου τον φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μπράουνι δεν ήταν απλά ένα αδέσποτο. Ήταν ένα ταλαιπωρημένο σκυλάκι που βρέθηκε σκελετωμένο στη Φλώρινα και η Σταματίνα του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει στο πατρικό της σπίτι. Με τον καιρό μάλιστα είχε γίνει ένα υπέροχο σκυλί που ζούσε ευτυχισμένο.

Μια κυρία που μένει εκεί κοντά, μιλώντας με τη Σταματίνα, ανέφερε ότι άκουσε στις 12 περίπου το βράδυ να κλαίει και να ουρλιάζει ένα σκύλος, όπως ακριβώς κάνουν τα ζώα που χτυπιούνται από αυτοκίνητο. Τον Μπράουνι τον ήξερε αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν αυτός και ότι θα είχε μάλιστα πυροβοληθεί.

Ο Μπράουνι πρέπει να σωθεί και αυτό είναι κάτι που ευχόμαστε όλοι. Όμως πρέπει να βρούμε και τον επικίνδυνο και απάνθρωπο που το έκανε. Για να τιμωρηθεί και να μην το ξανακάνει.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με τη Σταματίνα ή με εμάς. Έστω και ανώνυμα ας πει κάτι που θα οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη. Αυτός που το έκανε επιβάλλεται να τιμωρηθεί. Και για αυτό που έκανε αλλά και για αυτά που πρόκειται να κάνει στο μέλλον.

Διαβάστε την ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Facebook.

Τον φέραμε σκελετωμένο από την Φλώρινα και τον αναστήσαμε για να έρθει ο σκατόψυχος της γειτονιάς να τον πυροβολήσει…

Δημοσιεύτηκε από Σταματίνα Σταματάκου στις Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Κείμενο: Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com


Πηγή

Διαβάστε επίσης: