Η Ζιζέλ ζούσε μόνιμα δεμένη σε χωράφι στην Κάρπαθο- Σώθηκε και ζει πλέον σε ένα υπέροχο σπίτι στην Ολλανδία

February 17, 2021

Η Ζιζέλ ζούσε μόνιμα δεμένη σε χωράφι στην Κάρπαθο- Σώθηκε και ζει πλέον σε ένα υπέροχο σπίτι στην Ολλανδία

Διαφ.

Η ιστορία της σκυλίτσας Ζιζέλ είναι μια ιστορία αγάπης. Μια ιστορία που θα άξιζε να έχουν όλα τα ζωάκια του κόσμου. Όμως δυστυχώς λίγα είναι αυτά που την έχουν. Λίγα είναι τα τυχερά.

Η 2 ετών Ζιζέλ βρέθηκε πριν από μερικούς μήνες στο Απέρι της Καρπάθου να κλαίει γοερά μόνη της όλη νύχτα. Είχε καταφύγει σε ένα χωράφι και καθόταν. Φιλόζωοι εθελοντές την εντόπισαν και θέλησαν να κάνουν κάτι για να τη βοηθήσουν. Ήταν πολύ τρομαγμένη.

Μέχρι να βρεθεί φιλοξενία πήγαινε καθημερινά κάποιος και τη φρόντιζε. Στη συνέχεια οι εθελοντές των Φίλων Ζώων της Καρπάθου Animal Friends of Karpathos – Φίλοι ζώων Καρπάθου επικοινώνησαν με το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρπάθου για να βοηθήσουν με τη μεταφορά της στα Πηγάδια καθώς ο καιρός θα χαλούσε πολύ.

Έψαξαν για τον κηδεμόνα της και τον βρήκαν. Εκείνος τους είπε ότι την αγαπάει αλλά λόγω προβλημάτων υγείας, θα ήθελε να βρεθεί ένα άλλο σπίτι για αυτή. Γιατί η ζωή της ήταν άσχημη καθώς βρισκόταν μόνιμα δεμένη και μόνη της σε ένα χωράφι.????

Οι εθελοντές την πήραν. Την πήγαν στο γιατρό και τη φρόντισαν. Εξετάσεις, βιβλιάριο υγείας, τσιπάκι, τα πάντα.❤️

Στη συνέχεια η μικρή πήγε σε φιλοξενία. Το υπέροχο αυτό, γλυκύτατο και φιλικό κυνηγοσκυλάκι, έψαχνε ένα σπίτι. Της άξιζε το καλύτερο. Έτσι με τη βοήθεια της φιλόζωης Jeanny Hartog Brigman το σπίτι αυτό βρέθηκε. Μια κυρία από την Ολλανδία, η Margreeth, θέλησε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία υιοθετώντας τη και δίνοντάς της τη φροντίδα που της είχε λείψει.

Έτσι η Ζιζέλ πέταξε για Ολλανδία. Η νέα της υπέροχη ζωή είναι πλέον εκεί, στην πόλη Χιλβέρσουμ. Ήταν ένα κυνηγόσκυλο που ζούσε δεμένο μόνο του ατελείωτες ώρες, ώσπου δραπέτευσε από τη φυλακή του και βρέθηκε να κλαίει. Σήμερα κάνει βόλτες στο χιόνι και κοιμάται ευτυχισμένη και ήσυχη στο κρεβατάκι της.????

Μπράβο στους εθελοντές της ομάδας Φίλοι Ζώων Καρπάθου Animal Friends of Karpathos – Φίλοι ζώων Καρπάθου που την έσωσαν. Και που της βρήκαν ένα σπίτι για να ζήσει ευτυχισμένη. Μπράβο και στην κυρία που θέλησε να υιοθετήσει ένα από τα αμέτρητα ταλαιπωρημένα σκυλάκια που έχει η χώρα μας. Η φιλοζωία δεν έχει σύνορα. Και οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα το ξέρουν αυτό καλά. ????

(20+) Animal Friends of Karpathos – Φίλοι ζώων Καρπάθου | Facebook


Πηγή

Διαβάστε επίσης: