28χρονη Βρετανίδα έβαψε φούξια το σκύλο της και ξεσήκωσε τον κόσμο στα social media

February 18, 2021

28χρονη Βρετανίδα έβαψε φούξια το σκύλο της και ξεσήκωσε τον κόσμο στα social media

Διαφ.

Μπορεί ο σκυλάκος Eggz να έχει μοναδική εμφάνιση, όμως αυτό δεν είναι κάτι από φυσικού του. Και αυτό γιατί η 28χρονη ιδιοκτήτριά του, When Lydia, ήθελε να το κάνει διαφορετικό από τα άλλα. Έτσι το έβαψε στα πόδια και στην ουρά με φούξια χρώματα και το ανέβασε στα social media, για να τραβήξει, όπως φαίνεται, την προσοχή.

Η Lydia από την Αγγλία, η οποία είναι pet groomer και ιδιοκτήτρια του Oakwood Dog Grooming, χαρακτηρίστηκε από πολλούς, οι οποίοι της άσκησαν σκληρή κριτική για αυτή την ενέργεια, ως Cruella De Vil, από τον τρόπο που χαμογελάει στις φωτογραφίες. Της είπαν μάλιστα ότι αυτό το έκανε για να προβληθεί η ίδια και να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία της. Όταν μάλιστα της έγραψαν ότι αυτό είναι κακοποίηση, εκείνη απάντησε: “Πώς μπορεί να είναι αυτό κακοποίηση; Και επίσης η Eggz ανήκει σε εμένα. Έτσι θεώρησα ότι είναι πιο ωραία με το να τη βάψω στα πόδια και την ουρά”.

Η βαφή στα σκυλιά απαγορεύεται καθώς τα χρώματα αυτά είναι τοξικά και μπορεί να βλάψουν την υγεία τους. Η ίδια βέβαια ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη βαφή που χρησιμοποίησε είναι πέρα για πέρα ασφαλής.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: