Κάποιοι Εγκατέλειψαν Αυτό το Πλάσμα στη Μέση του Δρόμου! Όταν ένας Οδηγός Κατάλαβε τι Ήταν Πραγματικά, Πάγωσε Ολόκληρος…

February 23, 2021

Κάποιοι Εγκατέλειψαν Αυτό το Πλάσμα στη Μέση του Δρόμου! Όταν ένας Οδηγός Κατάλαβε τι Ήταν Πραγματικά, Πάγωσε Ολόκληρος…

Διαφ.



http://www.relayhero.com/creature-dumped-freeway/




Η Fae, ένα 10χρονο Chihuahua, βρέθηκε στην άκρη ενός κεντρικού δρόμου στην Καλιφόρνια. Κάποιος την είχε αφήσει εκεί, αλλά δεν είναι σαφές το πόσο καιρό πριν.

1

Ένας άνθρωπος την είδε και την πήρε στο σπίτι του. Ωστόσο, η σύζυγος του άνδρα είχε εκφράσει δυσαρέσκεια και δήλωσε ότι δεν την ήθελε επειδή ήταν άρρωστη. Έτσι, η Fae εγκαταλείφθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων. Η Elaine Seamans, μια πολλά χρόνια εθελόντρια στο καταφύγιο, έλαβε μια κλήση που αφορούσε τη Fae.

2



Έμαθε ότι ο σκύλος είχε βρεθεί στο δρόμο. Συναντήθηκε με τον άνθρωπο που έδωσε την Fae στο καταφύγιο και τον είδε να κλαίει. Παρόλο που η Fae δεν ήταν πολύ καλά, ήταν σε θέση να φάει και να περπατήσει.

3

Αργότερα, ένας άνδρας που ονομάζεται Gator, σταμάτησε στο καταφύγιο κατά τα 50α γενέθλιά του και αμέσως ερωτεύτηκε την Fae. Σύμφωνα με την Elaine, και οι δύο φαίνεται να έχουν βιώσει δυσκολίες στη ζωή τους.

4



Ο Gator υιοθέτησε την Fae και της χάρισε ένα σπίτι και την αγάπη του!

5

Credit: RelayHero




Πηγή

Διαβάστε επίσης: