Ένα συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη μεταμόρφωση μιας σκυλίτσας που είχε ψώρα

February 23, 2021

Ένα συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη μεταμόρφωση μιας σκυλίτσας που είχε ψώρα

Διαφ.



Στην κατάσταση που βλέπετε βρέθηκε να κυκλοφορεί η Εβίτα.




Οι εθελοντές του»Save a Greek Stray» ανέβασαν τη φωτογραφία της στο Facebook γράφοντας: «Σήμερα υποδεχτήκαμε ένα ταλαιπωρημένο κορίτσι, που οι πρώτοι μήνες της ζωής της, της επιφύλασσαν μόνο πόνο. Το σώμα της είναι γεμάτο πληγές από το ξύσιμο και την ψώρα, ενώ η ουρά της δεν σταμάτα να κουνάει μόλις βλέπει άνθρωπο. Με πολλή αγάπη, αλλά κυρίως με σεβασμό στον αγώνα που έχει δώσει να επιβιώσει, την καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας.»

Να αναφέρουμε ότι η Εβίτα ήταν μόλις ενός έτους και υπέφερε ήδη από προχωρημένη ψώρα, λεϊσμανίαση (καλαζάρ) και ερλιχίωση. Σώθηκε από εθελοντές του Save a Greek Stray, ολοκλήρωσε την θεραπεία της και έγινε καλά, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι μια πανέμορφη, υγιέστατη και κοινωνικότατη σκυλίτσα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι του Καταφυγίου, «είναι η χαρά και η ευτυχία προσωποποιημένες. Βρίσκεται στο καταφύγιο τού Save a Greek Stray και περιμένει υπομονετικά την παντοτινή της οικογένεια.»



Οι εθελοντές σημειώνουν ότι, αν πιστεύετε στα θαύματα, θεωρήστε την ανάρρωση της Εβίτας ως θαύμα. Αν δεν πιστεύετε, τότε είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας. Ό,τι και να συμβαίνει σήμερα η Εβίτα είναι αγαπησιάρα, υγιής και ευτυχισμένη.

Δείτε το υπέροχο βιντεάκι:



Πηγή: top-news.gr



Διαβάστε επίσης: