Έπεσε στο ποτάμι και ήταν έτοιμος να πνιγεί. Δείτε ΠΩΣ συνεργάστηκαν τα Σκυλιά του για να τον σώσουν και θα Πάθετε Πλάκα!

March 1, 2021

Έπεσε στο ποτάμι και ήταν έτοιμος να πνιγεί. Δείτε ΠΩΣ συνεργάστηκαν τα Σκυλιά του για να τον σώσουν και θα Πάθετε Πλάκα!

Διαφ.



Αυτή είναι η απίστευτη στιγμή που αποδεικνύεται ότι ο σκύλος είναι πράγματι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Δύο σκύλοι τράβηξαν τον ιδιοκτήτη τους, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε ένα ταραγμένο ποτάμι, έξω κατά την διάρκεια άσκησης προσομοίωσης.




Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον Jaguar, ένα 2χρονο πιτ μπουλ, να τραβάει τον ιδιοκτήτη του, Aea, σε μια ξύλινη πλατφόρμα πιάνοντας το σωσίβιο του με τα δόντια.

Στην συνέχεια στην ομάδα προστίθεται και ο Apo και οι δύο σκύλοι προσπαθούν ξανά να σώσουν τον Αea.

Ο Jaguar περιμένει στην πλατφόρμα και τραβάει ξανά τον Aea από το σωσίβιο, ενώ ο Apo πηδάει μέσα στο νερό και σπρώχνει τον ιδιοκτήτη του προς την πλατφόρμα. Το βίντεο τράβηξε η κοπέλα του Aea, Sakunrat Sayam στο Nonthaburi της Ταϊλάνδης, όπου μένουν και οι δύο.



H Sakunrat είπε: «Έχουμε δύο πολύ έξυπνους σκύλους που μαθαίνουν γρήγορα κόλπα, αλλά δεν περιμέναμε να αντιδράσουν έτσι όταν ο Aea έκανε ότι πνιγόταν, ήταν εκπληκτικό! Είμαστε τυχεροί που έχουμε δύο έξυπνους σκύλους που λατρεύουν να μαθαίνουν νέα πράγματα, πολλοί σχολίασαν στην σελίδα μας στο Facebook και εκτιμούμε τα θετικά σχόλια.»

23

24



Πώς σας φάνηκαν;

Credit: dailymail.co.uk




Πηγή

Διαβάστε επίσης: