Ο γατούλης αυτός μπήκε σε πλυντήριο, "πλύθηκε" για 35 λεπτά και ευτυχώς έζησε

March 3, 2021

Ο γατούλης αυτός μπήκε σε πλυντήριο, "πλύθηκε" για 35 λεπτά και ευτυχώς έζησε

Διαφ.

Η περιέργεια που έχουν μονίμως οι γάτες συχνά τους στοιχίζει τη ζωή. Έχετε ακούσει αυτό που λέμε η περιέργεια σκότωσε τη γάτα; Κάτι τέτοιο λοιπόν πήγε να συμβεί σε έναν γατούλη, τον Felix, μόλις ενός χρόνου, από τη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος χώθηκε στο πλυντήριο του σπιτιού που έμενε και “πλύθηκε” μέσα για 35 λεπτά.

Και αυτό μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως δεν είναι λίγες οι γάτες που όταν δουν ανοιχτή πόρτα πλυντηρίου με ρούχα μέσα, μπαίνουν και φωλιάζουν.

Ο ασπρόμαυρος λοιπόν Felix δεν μπόρεσε να αντισταθεί όταν είδε την πόρτα ανοιχτή του πλυντηρίου της αγαπημένης του “μαμάς”, της Stefani Carroll-Kirchoff, η οποία ετοιμαζόταν να πλύνει ρούχα. Η γυναίκα έφυγε για λίγο να φέρει να βάλει και άλλα ρούχα στο πλυντήριο αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι ο ζωηρός γατούλης της ήταν μέσα. Το πλυντήριο ξεκίνησε και επί 35 λεπτά το ζωάκι ήταν μέσα.

Όταν η Kirchoff ανοίγοντας το πλυντήριο, τον είδε μέσα, τον μετέφερε αμέσως σοκαρισμένη στο κτηνιατρείο, όπου τον έβαλαν στο οξυγόνο. Και στάθηκε τυχερός γιατί έζησε. Νοσηλεύεται βέβαια ακόμα έχοντας νερό στους πνεύμονες και έχοντας χάσει προσωρινά την όρασή του, η οποία σταδιακά επανέρχεται.

Η Carroll-Kirchoffί, που ακόμα δεν έχει πιστέψει τι έχει συμβεί, θα πει στο Fox News: “Αυτό είναι κάτι που θα με κυνηγάει μια ζωή. Είναι η πιο τραυματική εμπειρία της ζωής μου. Από τότε που συνέβη δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ τα βράδια. Είναι τρομακτικό. Πρόκειται για ένα υπέροχο γατούλη, τρυφερό και ιδιαίτερα κοινωνικό”.

https://www.foxnews.com/us/minnesota-cat-washing-machine-survives-wash-cycle  

(credit: Animal Emergency &
Referral Center of Minnesota)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: