Ο σκύλος ξύπνησε την 66χρονη ιδιοκτήτριά του στις τρεις τα ξημερώματα. Όταν οι γιατροί έμαθαν τον λόγο, έμειναν άφωνοι!

March 4, 2021

Ο σκύλος ξύπνησε την 66χρονη ιδιοκτήτριά του στις τρεις τα ξημερώματα. Όταν οι γιατροί έμαθαν τον λόγο, έμειναν άφωνοι!

Διαφ.



Όλα φαίνονταν καλά για την 66χρονη Rachel Slater, η οποία κοιμόταν στο σπίτι της ειρηνικά, αγνοώντας τον επικείμενο κίνδυνο στον οργανισμό της. Αλλά το σκυλί οδηγός της τυφλής Slater, Parfait, αισθάνθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αφεντικό της και δεν την άφηνε να κοιμηθεί.




Ήταν 11:30 μ.μ. όταν η Slater ξύπνησε από το Golden Retriever της, αφού εκείνο επέμενε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ξαφνιασμένη και μπερδεμένη η Slater, άνοιξε την πόρτα για να βγει η Parfait έξω και έπειτα ξάπλωσε αμέσως.

1

Αλλά λίγες ώρες αργότερα, στις 3:00 π.μ., η Slater ξύπνησε ξανά από την επιμονή της Parfait. Η Slater ήταν μπερδεμένη από τη συμπεριφορά του 4χρονου σκυλιού της, αλλά η Parfait γνώριζε καλά τον λόγο που ο αγαπημένη της ιδιοκτήτρια έπρεπε να μείνει ξύπνια.

«Ω, Θεέ μου, τι έχει αυτό το σκυλί;» σκέφτηκε η 66χρονη. Κατά ειρωνικό τρόπο, η Slater ανησύχησε για την υγεία της Parfait, ενώ η Parfait για τη δική της.

Μένοντας ξύπνια, η Slater άρχισε να συνειδητοποιεί αυτά που της έλεγε το σώμα της – αυτά που η Parfait ήξερε από την αρχή. Ένιωσε ναυτία και συνειδητοποίησε ότι η καρδιά της ήταν αδύναμη. Έτσι, κάλεσε ασθενοφόρο.



2

Η Slater πάσχει ήδη από μια σπάνια ασθένεια στα μάτια που προκαλεί επιδείνωση του αμφιβληστροειδούς και περιφερική τύφλωση. Η Slater ζει με την ασθένεια που έχει κληρονομήσει, από την παιδική της ηλικία, αλλά έχοντας ένα εκπαιδευμένο σκυλί για τυφλούς όπως είναι η Parfait, διατηρεί της ανεξαρτησία της.

Αλλά εκείνη τη νύχτα, τα προβλήματα όρασης της Slater ήταν η ελάχιστη ανησυχία της. Η οικογένειά της έχει επίσης ιστορικό συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας και η Parfait ήταν τόσο συντονισμένη με την υγεία και την ευημερία της ιδιοκτήτριάς της, που διαπίστωσε μια πρώιμη, επείγουσα ανωμαλία στην καρδιά της Slater.

Η Slater νοσηλεύθηκε για τρεις ημέρες. Οι γιατροί που τη φρόντισαν, συμφώνησαν ότι η Parfait της έσωσε τη ζωή εκείνη τη νύχτα.



«Την αποκαλώ το σκυλί θαύμα», είπε η Slater. Η Parfait με κρατάει σε ασφάλεια!

«Είναι ένα καταπληκτικό σκυλί», είπε η παιδική φίλη της Slater, Nancy Anderson. «Τι ευλογία που είχε αυτή την έξτρα αίσθηση και έσωσε την ιδιοκτήτριά της.»

Credit: Liftable




Πηγή

Διαβάστε επίσης: