Η κόρη του Scorsese ζητάει χρήματα για τα ζώα της επειδή καταστράφηκε από πλημμύρα το σπίτι της

March 8, 2021

Η κόρη του Scorsese ζητάει χρήματα για τα ζώα της επειδή καταστράφηκε από πλημμύρα το σπίτι της

Διαφ.

H 53χρονη κόρη του γνωστού Αμερικανού σκηνοθέτη Martin Scorsese, Cathy Scorsese, ζει στο Williamsburg, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, σε μια γκαρσονιέρα ρετιρέ, που κοστίζει 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Πρόσφατα το σπίτι της υπέστη μεγάλες ζημιές από πλημμύρα από λύματα τουαλέτας του γειτονικού διαμερίσματος.

Η Cathy μετακόμισε προσωρινά σε άλλο διαμέρισμα μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες στο δικό της. Σύμφωνα με την ίδια με όλα αυτά τα έξοδα αδυνατεί να συντηρήσει πλέον τα κατοικίδιά της που είναι 8 γάτες με ειδικές ανάγκες και σκύλοι.

Έτσι μαζί με την αδερφή της, Tanya, ξεκίνησαν μια διαδικτυακή καμπάνια όπου ζητούν από τον κόσμο να τη βοηθήσει οικονομικά ώστε να μπορέσει να συντηρήσει τα ζώα της. Το ποσό μάλιστα που ζητάει είναι 30 χιλιάδες δολάρια. Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί περίπου 6 χιλιάδες δολάρια.

Για την καμπάνια αυτή υπήρξαν αμέτρητες αντιδράσεις από κόσμο που την κατηγορεί ότι δεν είναι δυνατόν να έχει μια τόσο πλούσια οικογένεια και να ζητάει οικονομική βοήθεια. Η περιουσία δε του πατέρα της ανέρχεται στο ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τι απαντάει η ίδια σε όλα αυτά; “Ζητάω τα χρήματα γιατί δεν θέλω να στηρίζομαι στον πατέρα μου, ο οποίος γνωρίζει τη ζημιά από την αρχή αλλά πρόσφατα έμαθε πρόσφατα ότι ζητάω χρήματα για αυτή”.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η καμπάνια για χρήματα μόλις τελείωσε. Η Cathy Scorsese ευχαριστεί μέσω Facebook όλους τους φίλους της που πρόσφεραν χρήματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: