Σέρρες: Βρέθηκε παρατημένο, σε άθλια κατάσταση και κοκαλιασμένο, ένα πολύ φιλικό σκυλάκι Πίτμπουλ

April 27, 2021

Σέρρες: Βρέθηκε παρατημένο, σε άθλια κατάσταση και κοκαλιασμένο, ένα πολύ φιλικό σκυλάκι Πίτμπουλ

Διαφ.

Διαφ.



Αντιμέτωποι με μια ακόμα εγκατάλειψη ήρθαν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ, Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ, όταν εθελόντρια βρήκε στο δρόμο, λίγο έξω από το Στρυμονικό, ένα σκυλάκι-φάντασμα. Το ζώο ήταν ένα μάτσο κόκαλα, ένα βήμα πριν το θάνατο. Γεμάτο αμέτρητα τσιμπούρια σε όλο του το κορμί και γενικά σε άθλια κατάσταση.




Ο σκυλάκος, ένα όμορφο, πιτμπουλάκι, ήταν πολύ φιλικός, παρά την κατάστασή του. Έδινε φιλάκια και αγκαλιές στη γυναίκα που τον βρήκε. Κρίμα για το υπέροχο αυτό ζώο, το οποίο κάποιος εγκατέλειψε να πεθάνει μόνο του και αβοήθητο.

Βέβαια οι εθελοντές δεν του γύρισαν την πλάτη. Η Μαρία Κ. το μετέφερε στο κτηνιατρείο του κ. Μιχάλη Μαυρίδη έπειτα από συνεννόηση με την υπεύθυνη Διαχείρισης αδέσποτων του Δ. Ηράκλειας κυρία Χατζηπανταζή, η οποία, όπως γράφουν οι άνθρωποι του ΦΟΣ, ανταποκρίθηκε άμεσα. Το ζώο θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Οι εθελοντές κάνουν έκκληση να βρεθεί για το ζωάκι κάποια φιλοξενία, καθώς το ζώο δεν έχει κάπου να πάει. Επικοινωνήστε μαζί τους: Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ.





Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: