Παράτησαν τυφλή, υποσιτισμένη και σε άθλια κατάσταση σκυλίτσα στο κέντρο των Ιωαννίνων

May 9, 2021

Παράτησαν τυφλή, υποσιτισμένη και σε άθλια κατάσταση σκυλίτσα στο κέντρο των Ιωαννίνων

Διαφ.

Διαφ.



Μπορεί οι μέρες αυτές του Πάσχα να είναι μέρες αγάπης και χαράς, όμως αυτό φαίνεται να μη το νιώθουν κάποιοι συνάνθρωποί μας. Και αυτό γιατί τα άσχημα περιστατικά σε βάρος των ζώων συνεχίζονται. Και παρόλο που έχουμε επιλέξει να γράφουμε αυτές τις μέρες για όμορφα περιστατικά, που δείχνουν αγάπη και ελπίδα, εντούτοις δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και κάποια δυσάρεστα, για τα οποία χρειάζονται οι εθελοντές τη βοήθειά μας. Γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, οι εθελοντές δεν έχουν ούτε άδειες ούτε ρεπό. Όλες οι μέρες είναι για αυτούς οι ίδιες. Τα ζώα που χρειάζονται βοήθεια είναι πολλά και κάθε μέρα.




Για ένα τέτοιο άσχημο περιστατικό μας ενημερώνουν οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων Animal Action Animal Action Ioannina Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων | Facebook.

Πρόκειται για μία νέα εγκατάλειψη μιας τυφλής και υποσιτισμένης σκυλίτσας, η οποία βρέθηκε στο κέντρο των Ιωαννίνων. Η αστυνομία ενημέρωσε τους ανθρώπους του Συλλόγου και τους ζήτησε να βοηθήσουν το ζώο. Έτσι εκείνοι ήρθαν σε επαφή με την κυρία, η οποία είχε δει τη σκυλίτσα σε άθλια κατάσταση, στην οδό Κενάν Μεσαρέ, να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της και σε κάθε της βήμα να πέφτει.

Το ζώο φυσικά δεν γινόταν να μείνει ούτε λεπτό εκεί καθώς κινδύνευε από τα αυτοκίνητα. Έτσι μεταφέρθηκε σε πανσιόν.

Η σκυλίτσα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι εθελοντές, θα πάει σε κτηνίατρο και θα γίνουν τα πάντα για αυτή, όσο άσχημη και αν είναι η κατάστασή της. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι το κορμάκι της μύριζε σαν να είχε σαπίσει και στο στόμα της είχε λάσπες.



Μακάρι το πλάσμα αυτό να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια του.

Οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε για τη σκυλίτσα, μιλήστε με το Σύλλογο και τους εθελοντές του:

Animal Action Ioannina Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων | Facebook.



Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: