Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ψάχνει σπίτι για το κουταβάκι που βρήκε παρατημένο και μόνο του σε κούτα

July 12, 2021

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ψάχνει σπίτι για το κουταβάκι που βρήκε παρατημένο και μόνο του σε κούτα

Διαφ.

Διαφ.

Ο αγαπημένος μας Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, εκτός από πολύ καλός ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει. Γνωστός για τη φιλοζωία του, μιλάει συχνά για τις κακοποιήσεις που γίνονται στη χώρα μας και για τα δικαιώματα των ζώων. Έχει επίσης συνεργαστεί με φιλοζωικές οργανώσεις στην παρουσίαση διαφόρων βίντεο για τα ζώα.

Αυτές τις μέρες βρέθηκε με την οικογένειά του στην περιοχή της Κορωνησίας, κάπου στον Αμβρακικό κόλπο, στην Άρτα. Και όπως συμβαίνει με όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα ζώα και προσπαθούμε να φροντίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, βρήκε στο δρόμο του μια υπέροχη κουταβίνα.

Η σκυλίτσα, όπως αναφέρει ο ηθοποιός, ήταν παρατημένη σε μια κούτα, χωρίς νερό και φαγητό. Με άλλα λόγια με ελάχιστες ελπίδες επιβίωσης. Τι κάνει ένας άνθρωπος με ευαισθησία και ενσυναίσθηση; Δεν γυρίζει την πλάτη σε κάτι τέτοιο. Αυτό δεν παθαίνουμε όλοι μας και έχουμε γεμίσει ζώα;

Η τυχερή λοιπόν σκυλίτσα δεν αφέθηκε στη μοίρα της. Μπήκε στο αυτοκίνητο και ήρθε στην Αθήνα με την οικογένεια του ηθοποιού. Ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του ότι η κουκλίτσα ψάχνει σπίτι. Θα τσιπαριστεί, θα αποπαρασιτωθεί, θα εμβολιαστεί και θα είναι πανέτοιμη για το νέο της σπίτι. Είναι παιχνιδιάρα, πεντακάθαρη και φουλ ερωτεύσιμη.

Όποιος θέλει αυτό το υπέροχο σκυλάκι μπορεί να στείλει μήνυμα στη σελίδα του κ. Σκιαδαρέση στο Facebook Gerasimos Skiadaresis.

Ο ηθοποιός έχει σώσει και υιοθετήσει πολλά αδέσποτα ζωάκια. Για αυτό ας τον βοηθήσουμε να βρει ένα καλό σπίτι για αυτή τη μικρούλα.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Σχετικά Άρθρα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το μήνυμά του για το παστούρωμα των ζώων – Petpet.news

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Είχε και αυτός διαμαρτυρηθεί στη σκηνή για τη φρίκη που ζουν τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης – Petpet.news

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μας καλεί στη Μέρα Υιοθεσίας Γάτας που διοργανώνει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης – Petpet.news

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σαντορίνη: Διαμαρτύρεται στη σκηνή για την κακοποίηση των γαϊδουριών – Petpet.news

Ιερέας στη Μύκονο αφήνει αδέσποτες γατούλες να κάθονται μέσα στην εκκλησία (βίντεο) – Petpet.news

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: