Η ψυχούλα αυτή ζει σε καταφύγιο της Σπάρτης 3 χρόνια μόνιμα δεμένη- Ψάχνουμε ένα σπίτι να φύγει από εκεί

July 12, 2021

Η ψυχούλα αυτή ζει σε καταφύγιο της Σπάρτης 3 χρόνια μόνιμα δεμένη- Ψάχνουμε ένα σπίτι να φύγει από εκεί

Διαφ.



ΗΆμπι είναι μια υπέροχη, ημίαιμη λαμπραντορίτσα, 9 ετών, που έχει κακοποιηθεί στο παρελθόν. Το 2017 μπήκε σε ένα από τα δύο καταφύγια της Σπάρτης.




Στα απαράδεκτα αυτά κυνοκομεία τα ζώα είναι μόνιμα δεμένα. Κάτι που, όπως ξέρουμε, είναι παράνομο. Όμως όσες ενέργειες και αν έχουν γίνει από πολλούς εκεί εθελοντές ώστε να αλλάξει η κατάσταση, όσα δημοσιεύματα και αν έχουν γίνει, ο δήμος δεν έχει κάνει τίποτα. Έχει αφημένα εκεί τα σκυλάκια να πεθάνουν δεμένα. Τόσο απλά. Παθητική κακοποίηση με άλλα λόγια.

Το μόνο δυστυχώς που μας μένει μέχρι και αν γίνει κάτι για την Άμπι αλλά και για τα άλλα ζωάκια εκεί, είναι να τους βρούμε σπίτι να τα σώσουμε. Να τα πάρουμε από το μαρτύριό τους.

Η Άμπυ, όπως γράψαμε, είναι 9 ετών, ημίαιμη λαμπραντορίτσα, περίπου 25 κιλά, γλυκύτατη και φιλική. Έχει στην κυριολεξία μαραζώσει. Το βλέπετε άλλωστε στις φωτογραφίες. Είναι κρίμα να περιμένει εκεί. Δεν είναι αυτή ζωή για κανένα πλάσμα.



Δίνεται εμβολιασμένη, τσιπαρισμένη με αριθμό 900182001618475 και στειρωμένη από το δήμο.
Αλλάξτε τη ζωή της αλλά και τη δική σας !❤❤
#Κοινοποιήστε παντού ♡.

Αν θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας και να της δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, μιλήστε με τους ανθρώπους του σωματείου Strays Sparta Greece – SSG που δίνουν αγώνα να σώσουν όσα περισσότερα ζωάκια από εκεί μέσα.



πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: