Ιδιοκτήτης ΠΡΟΠΟ στο Βύρωνα έφτιαξε ένα υπέροχο σπιτάκι, με όλες τις ανέσεις, για τις αδέσποτες γατούλες

August 1, 2021

Ιδιοκτήτης ΠΡΟΠΟ στο Βύρωνα έφτιαξε ένα υπέροχο σπιτάκι, με όλες τις ανέσεις, για τις αδέσποτες γατούλες

Διαφ.

Την ώρα που πολλοί συνάνθρωποί μας βασανίζουν και εγκληματούν σε βάρος των ζώων, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να τα βοηθήσουν και κάνουν πράγματα για αυτά. Αυτοί είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Είναι μια μικρή ελπίδα μέσα σε όλα αυτά τα άσχημα που γίνονται κάθε μέρα.
Ένας τέτοιος άνθρωπος, όπως μας ενημερώνει μέσω του προφίλ της στο Facebook η Vicky Vikoni, είναι και ο Αντρέας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα ΠΡΟΠΟ σε μια γειτονιά του Βύρωνα.  Ο Αντρέας λοιπόν, θέλοντας να βοηθήσει με τον τρόπο του τα αδεσποτάκια, έφτιαξε, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, μια υπέροχη κατασκευή. Ένα πολύ όμορφο μπλε-κίτρινο σπιτάκι για να μπορεί να μπει κάποιο μέσα και να προστατευτεί.
Το σπιτάκι έχει τη μικρή του αυλίτσα, τη μικρή του περίφραξη, ένα στέγαστρο, μπολάκι με φαγητό και ποτίστρα για νεράκι. Ειδικά αυτές τις μέρες τα ζώα έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη να βρίσκουν νεράκι, κάτι που δυστυχώς στην Αθήνα δεν καταφέρνουν πάντα.
Τι να πούμε για αυτή την υπέροχη, κομψή και ευφάνταστη κατασκευή; Οι άνθρωποι σαν τον Αντρέα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.
Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να γράψουμε αυτό που γράφουμε κάθε φορά σε ανάλογες περιπτώσεις. Ευχόμαστε να μη βρεθεί κάποιος που να το πειράξει. Όσοι μένουν κοντά ας βοηθήσουν και εκείνοι στην προστασία του.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε και αυτά:
Ο Δήμος Αιγάλεω ετοιμάζει πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια για τα αδέσποτα – Petpet.news
Κρατούμενοι από τρεις φυλακές φτιάχνουν εθελοντικά ξύλινα σπιτάκια για τα αδέσποτα – Petpet.news
Ιδιώτης κατασκεύασε ξύλινα σπιτάκια για σκύλους και τα χάρισε στο κυνοκομείο Ρόδου – Petpet.news
Φιλόζωοι στο Παλαιό Φάληρο έφτιαξαν απίστευτα σπιτάκια για τις αδέσποτες γατούλες – Petpet.news


Πηγή

Διαβάστε επίσης: