Ο τελευταίος σκύλος που μένει στο καταφύγιο χαμογελά τελικά όταν πηγαίνει σπίτι

August 2, 2021

Ο τελευταίος σκύλος που μένει στο καταφύγιο χαμογελά τελικά όταν πηγαίνει σπίτι

Διαφ.

Διαφ.



Ο Capone εγκαταλείφθηκε δύο φορές και ήταν ο τελευταίος σκύλος στο καταφύγιο μέχρι να τελειώσει τελικά το όνειρο του και βρήκε μια οικογένεια.Λένε ότι όσοι περιμένουν προσδοκούν καλά πράγματα και κανένας δεν το καταλαβαίνει καλύτερα από τον Capone, έναν 7χρονο σκύλο που περιμένει υπομονετικά για μια οικογένεια στο Iia County Animal Shelter στο Μίτσιγκαν μέχρι που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.




Το ηλικιωμένο σκυλί βλέπει όλα τα άλλα σκυλάκια από το καταφύγιο που βγαίνουν έξω με τις νέες οικογένειες τους. Μέχρι που έμεινε ο μόνος στο καταφύγιο.

“Για αρκετό καιρό, ο Capone ήταν το μόνο σκυλί που είχαμε στο καταφύγιο. Όλα τα ρείθρα ήταν κενά εκτός από το γλυκό, ήσυχο και φιλικό Capone.

Ο Capone υιοθετήθηκε λίγο μετά τη μεταφορά του στο καταφύγιο, αλλά ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε ξανά άστεγος μετά από μια πάλη με έναν άλλο σκύλο που επισκέφθηκε το σπίτι του.

Στη συνέχεια, ο Capone ήταν καταθλιπτικός και σταμάτησε να τρώει όταν επέστρεψε στο καταφύγιο

“Έχασε πολύ βάρος επειδή δεν είχε απλώς την όρεξη που είχε στο σπίτι. Ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να φάει. Έπρεπε να τον πείθουμε καθημερινά με λιχουδιές και μια ποικιλία υγρών τροφίμων. ”

Σύμφωνα με την Carly, η απεργία πείνας του Capone ήταν στην πραγματικότητα ένα σημάδι πιο σοβαρό.

«Ήταν πληγωμένος, και όποιος αισθάνθηκε πραγματικό πόνο στην καρδιά καταλαβαίνει πώς η σωστή διατροφή έρχεται τελευταία».

Αλλά ο Capone δεν ασχολείται μόνο με μια πληγωμένη καρδιά, ο φτωχός σκύλος φοβόταν να μην απορριφθεί ξανά.



Ο Capone που συναντήσαμε παλιά και ο Capone του τώρα ήταν δύο διαφορετικά σκυλιά. Αφού εγκαταλείφθηκε για δεύτερη φορά, φαινόταν ότι αφού επέλεξε τους φίλους του σαν να αισθάνθηκε πραγματικά προδομένος. Είναι πολύ συνηθισμένο σε εμάς, στο προσωπικό των καταφυγίων.

“Είναι ένας σκυλί που αγαπά να είναι δίπλα σας, πάντα σε επαφή μαζί σας ».

Δεδομένου ότι το προσωπικό του καταφυγίου σκέφτηκε ότι ο Capone θα ήταν καλύτερα σε ένα σπίτι χωρίς άλλα κατοικίδια ζώα, η εξεύρεση της σωστής οικογένειας για το μεγαλύτερο σκύλο αποδείχθηκε δύσκολη. Κοινοποιηούσαμε συνεχώς τη φωτογραφία του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, διασφαλίζοντας ώστε όλοι στην περιοχή να γνωρίζουν ότι ο σκύλος ήταν διαθέσιμος και έτοιμος να βρει την οικογένεια του.

Τέλος, πριν από λίγες εβδομάδες, ο Capone βρήκε μια αγαπημένη οικογένεια.

Η Carly δεν το πίστευε όταν έλεγξε τη σελίδα Facebook του καταφυγίου και είδε ένα μήνυμα από ένα ζευγάρι που ρώτησε για τον Capone.

Είχαν ερωτευτεί τις φωτογραφίες και την ιστορία του. Όταν έφτασαν στο καταφύγιο μας αργότερα εκείνη την ημέρα, είχαν ήδη πάει στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων και έκαναν μια εξατομικευμένη ετικέτα με το όνομα και τις πληροφορίες τους.



Αλλά ο Capone είχε γίνει λίγο επιλεκτικός για το ποιον θα βάλει στην καρδιά του, έχοντας εγκαταλειφθεί δύο φορές.

Η Κάρλυ ήξερε ότι δεν θα πήγαινε με κανέναν, έτσι ήμασταν διστακτικοί καθώς πηγαίναμε στο κλουβί της.

“Το προσωπικό μου και εγώ δεν το πιστεύαμε που στον Capone άρεσε τα πρόσωπα που συνάντησε. Όταν μπήκα στην αίθουσα με τον Capone, σταμάτησε και κοίταξε για λίγο τον Jon και την Ashlee. Και οι δυο τους γονάτισαν και ο Capone έτρεξε κατευθείαν στα χέρια τους. Ήθελα πραγματικά να κλάψω.

Ο πιο μοναχικός σκύλος στο καταφύγιο βρήκε τελικά το σπίτι του και οι εργαζόμενοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους καθώς είδαν αυτό το όμορφο τέλος.

Όταν η οικογένεια πήγε σπίτι, έβγαλαν μια φωτογραφία του Capone, και η έκφραση του πραγματικά τα λέει όλα:

Κοιτάξτε το χαμόγελο. Εμείς, το προσωπικό του καταφυγίου, χαρήκαμε πολύ για τον Capone ».

Πηγή: petsworld.gr



Διαβάστε επίσης: