Σάκης Ρουβάς: Μας δείχνει τα μωρά που γέννησε η γάτα του – Σάκη, όχι άλλα αδέσποτα

August 2, 2021

Σάκης Ρουβάς: Μας δείχνει τα μωρά που γέννησε η γάτα του – Σάκη, όχι άλλα αδέσποτα

Διαφ.



Τη γάτα του που μόλις είχε γεννήσει μας έδειξε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς στο Instagram, ο οποίος πήγε στο κοτέτσι που έχει στην αυλή του να πάρει αβγά και είδε τη μαμά με τα 7 νεογέννητα μωρά της. Στο βίντεο μάλιστα που ανέβασε σχολιάζει: “Ο νέος μήνας μας βρήκε με γεννητούρια. Μια όμορφη υπενθύμιση πως η φύση δεν σταματά ποτέ να ανανεώνεται και μέσα από αυτή να ανθίζει η ζωή”.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα γατάκια. Πολύ πιθανόν να μείνουν στην αυλή του τραγουδιστή μαζί με τη μαμά τους. Με όλη όμως την καλή διάθεση θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε ότι η χώρα μας έχει αμέτρητα αδέσποτα που ζουν στους δρόμους. Τα περισσότερα από αυτά αρρωσταίνουν και πεθαίνουν εκεί. Δυσκολεύονται να βρουν φαγητό. Παγώνουν το χειμώνα και σκάνε το καλοκαίρι χωρίς νερό. Σκοτώνονται από φόλες και όλων των ειδών τα δηλητήρια, σακατεύονται από τα αυτοκίνητα, κακοποιούνται βάναυσα. Ελάχιστα επιζούν.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις δίνουν μάχη εδώ και χρόνια για να ενημερώσουν το κόσμο ώστε να στειρώνει τα κατοικίδιά του. Να μη συμβάλλει στο κακό αυτό που γίνεται με τα αδέσποτα. Γιατί τα γατάκια αυτά θα γεννήσουν άλλα και τα άλλα άλλα. Και δεν τελειώνει ποτέ αυτό. Στείρωση. Είναι η μόνη λύση για να μειωθούν τα αδέσποτα. Και αν κάποιος θέλει ένα δεύτερο ή τρίτο κτλ γατάκι, υπάρχουν αμέτρητα για να σώσει από το δρόμο.

Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

 



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.





 

Ο νέος μήνας μας βρήκε με γεννητούρια! Μια όμορφη υπενθύμιση πως η φύση δε σταματά ποτέ να ανανεώνεται και μέσα από αυτή να “ανθίζει” η ζωή #kalomina #kittens #GoPro #hero7black @gopro_greece_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: