Έκκληση για βοήθεια στη γέρικη σκυλίτσα που παράτησαν με σημείωμα ότι είναι άρρωστη και μυρίζει

August 5, 2021

Έκκληση για βοήθεια στη γέρικη σκυλίτσα που παράτησαν με σημείωμα ότι είναι άρρωστη και μυρίζει

Διαφ.



Έλενα ήταν από αυτά τα αμέτρητα ζωάκια που όταν γεράσουν και αρρωστήσουν πετάγονται στο δρόμο. Την ώρα που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη μας, εμείς τα εγκαταλείπουμε μόνα και αβοήθητα.




Η σκυλίτσα βρέθηκε πριν από μερικές μέρες, νύχτα, παρατημένη στο πάρκο Ναθαναήλ, στα Πατήσια. Μόνη και τρομαγμένη, ίσα που μπορούσες να τη διακρίνεις μέσα στο σκοτάδι. Στο χαλασμένο περιλαίμιό της βρισκόταν ένα χαρτάκι που αυτό που μπορούσες να καταλάβεις είναι οι λέξεις “Χάλασε, μυρίζει και άρρωστο”. Το ζώο ήταν άρρωστο και μύριζε. Η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.

Μέσα στην ατυχία της όμως η Έλενα στάθηκε τυχερή καθώς τη βρήκαν εθελοντές του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρώπων-Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντών https://www.facebook.com/fzka.friendsofanimalsandpeople/ που δεν σκέφτηκαν ούτε μια στιγμή να την προσπεράσουν. Θέλησαν να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι δύσκολα. Το ζώο νοσηλεύεται με το ένα του αυτάκι σε τραγική κατάσταση, δαγκωμένο αλλά και με βαρύτατη ωτίτιδα που χρειάζεται επέμβαση. Οι αιματολογικές εξετάσεις είναι ανησυχητικές. Και θα χρειαστεί υπέρηχο κοιλίας και ακτινογραφία θώρακα.

Οι εθελοντές του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρώπων-Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντών έχουν πολλά περιστατικά και είναι αδύνατον να τα βγάλουν πέρα. Για αυτό θέλουν τη βοήθεια όλων για να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε το ζώο να σωθεί και να γίνει καλά. Ακόμα και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύ σημαντική για αυτούς. Ας τους βοηθήσουμε.



Δείτε την ανάρτησή τους στο Facebook: https://www.facebook.com/pg/fzka.friendsofanimalsandpeople/photos/?tab=album&album_id=2810961025686374

Ο επίσημος & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟΣ λογαριασμός του ΦΖΚΑ είναι στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
5067-063185-715
Iban: GR50 0172 0670 0050 6706 3185715
Bic: PIRBGRAA
Δικαιουχος: ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΦΖΚΑ)
Αιτιολογια : ΕΛΕΝΑ



Πηγή: pet pet news



Διαβάστε επίσης: