Γιώργος Μαυρίδης, Μόλυ και Τσίχλα πουλάνε το περιοδικό “Σχεδία” στη Θεσσαλονίκη

September 1, 2021

Γιώργος Μαυρίδης, Μόλυ και Τσίχλα πουλάνε το περιοδικό “Σχεδία” στη Θεσσαλονίκη

Διαφ.




Στη δράση “Πωλητής για μία ώρα” συμμετείχε για άλλη μια χρονιά ο Γιώργος Μαυρίδης, όπου μαζί με τις αγαπημένες του σκυλίτσες τη Μόλυ και τη μικρούλα Τσίχλα πούλησαν το περιοδικό «Σχεδία» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.




Φέτος η διεθνής εβδομάδα πωλητών περιοδικών δρόμου θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist μαζί με άλλους φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο και έστειλαν μήνυμα ενάντια στη φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Η δράση είναι φυσικά αφιερωμένη στους ανά τον κόσμο πωλητές περιοδικών δρόμου. Οι πωλητές της “Σχεδίας” προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες: άστεγοι, άνεργοι και γενικώς άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Η «Σχεδία» είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου (International Network of Street Papers-INSP), το οποίο απαριθμεί 122 περιοδικά δρόμου, σε 41 χώρες, με 14.000 άστεγους, άνεργους πωλητές και 6.000.000 διεθνώς αναγνώστες.

Και όσο για τις σκυλίτσες του Γιώργου, πάντα κλέβουν την παράσταση. Η Τσίχλα δε, το κακοποιημένο σκυλάκι της Ξάνθης, έχει γίνει υπέροχη.



Για περισσότερες πληροφορίες: Περιοδικό Δρόμου «Σχεδία»

Φράγκων 24, 546 25 Θεσσαλονίκη
Νικίου 2 10560 Αθήνα
Τ: 2313 013605, 213 0231220
www.shedia.gr
[email protected]
f: shedia.streetaper
tw: _shedia
Instagram: shedia_home



Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: