Δείτε τα υπέροχα σπιτάκια για αδέσποτες γάτες που έφτιαξαν υπάλληλοι του Εθνικού Θεάτρου Κροατίας

September 1, 2021

Δείτε τα υπέροχα σπιτάκια για αδέσποτες γάτες που έφτιαξαν υπάλληλοι του Εθνικού Θεάτρου Κροατίας

Διαφ.

Διαφ.




Πολλές αδέσποτες γατούλες ζουν στην πλατεία μπροστά από το Εθνικό Θέατρο Κροατίας (HNK) στην πόλη του Σπλιτ και είναι εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες.




Οι γατούλες αυτές είναι φιλικές και τις προσέχουν όλοι. Οι δε τουρίστες που επισκέπτονται το Θέατρο δεν υπάρχει περίπτωση να μην φωτογραφηθούν μαζί τους. Οι γάτες είναι οι stars της περιοχής.

Έτσι οι υπάλληλοι του Θεάτρου αποφάσισαν να κάνουν κάτι για αυτό. Έφτιαξαν 7 υπέροχα σπιτάκια, τα οποία είναι διακοσμημένα με ζωγραφιές που έκαναν μαζί με τους ηθοποιούς του Θεάτρου και το καθένα από αυτά φέρει το όνομα θεατρικού έργου που υμνεί τον έρωτα και τον ρομαντισμό, όπως “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”.

Τα πραγματικά πανέμορφα αυτά γατόσπιτα έχουν τα ακόλουθα ονόματα: Romeo, Juliet, Tonci, Marijana και Cicibela και Roko, ενώ το σπίτι που βρίσκεται στο κέντρο του «συγκροτήματος» έχει ονομαστεί «Bambina».

Ο γενικός διευθυντής του παραρτήματος του HNK στο Σπλιτ, Srecko Sestan, ήταν αυτός που ξεκίνησε τη δράση για τα σπιτάκια και κινητοποίησε τους εργαζόμενους.



Οι φωτογραφίες είναι του Igor Jakšić



Πηγή; petpet.news



Διαβάστε επίσης: